Târgu Mureş
19 May, Sunday
12° C
TOP

Review Meniul Zilei Hotel Concordia

Eii…după un meniu nu prea bun am ales un restaurant unde speram, și am sperat bine, că vor mânca bine și bun! Am ales pentru acest review restaurantul hotelului Concordia!

Restaurantul nu este mare dar am găsit o masă liberă. La foarte scurt timp, unul două minute, o doamnă ospătar, tare amabilă, a venit și ne-a luat comanda.

Meniul zilei la Hotel Concordia a fost:

  • Supă de tăieței
  • Piept de pui cu sos de parmezan
  • Orez cu legume
  • Clătite cu gem
  • Pâine inclusă

Supele ne-au fost aduse în aprox. trei minute. Cantitativ a fost suficientă, bună la gust (aproape ca la mama acasă), consistentă, bine condimentată dar…puțin cam grasă!! Se putea să fie puțin mai caldă, așa este o supă de tăieței mai bună.

IMG_7779meniul-zilei_CONCORDIA

IMG_7780meniul-zilei_CONCORDIA

A fost ciudat și puțin greu să mâncăm cu acele linguri :)) dar…ne-am descurcat.

Debarasarea a mers repede, felul doi fiind adus în aprox.cinci minute. Iam iam… Porțiile mari, orezul a avut un aspect plăcut și a fost și bun, bine preparat, bine condimentat și suficient cantitativ. Pieptul de pui potrivit preparat, bine condimentat iar sosul de parmezan s-a potrivit numai bine. 🙂

Am mâncat cu poftă tot din farfurie. Pentru că a observat că unuia dintre noi ne-ar mai fi trebuit orez, pentru că a fost prea bun, dna ospătar s-a oferit să ne mai completeze porția!

IMG_7786meniul-zilei_CONCORDIA

Farfuriile goale au plecat repede de pe masă, iar noi ne-am așteptat cuminți desertul! Am primit câte o clătită cu gem de caise, o clătită măricică și, sincer fără să laud bucătarul, a fost foarte bună!!

IMG_7789meniul-zilei_CONCORDIA

Da, a fost un meniu bun! Nu îl lăudăm tare dar a fost bun!!

Porții mari, bine gătite și bune. Raportul calitate/preț este unul bunicel, preț/meniu este de 16 lei. Meniul are inclus desert și pâine din partea casei.

Restaurantul hotelului este micut dar curat, liniștit și nu miroase a mâncare. Personalul este foarte amabil iar servirea este ireproșabilă! Lumina de acolo în schimb… greu de suportat (și de făcut poze mâncării)!!

Vă recomandăm meniul zilei la Hotel Concordia!! Vă așteptăm cu păreri 🙂

Meniul zilei de mâine și pentru restul săptămânii îl puteți consulta pe meniulzilei.info

Poftă bună să aveți!

Post a Comment