Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
32° C
TOP

Review Meniul Zilei La Cucina

Din comoditate și economie de timp astăzi am comandat meniul zilei de la La Cucina!

Timpul estimativ livrării comenzii a fost de 30-40 minute dar a ajuns în 49 minute. Meniurile noastre, frumos aranjate în cutii personalizate, au ajuns “tefere” gata să fie consumate. Ne-a plăcut, și trebuie să îi lăudăm puțin, modul de prezentare al meniului La Cucina, cutiile și caserolele de calitate mai bună față de tot ce am văzut până acum!

Meniul zilei de astăzi a fost:

  • Supă de fasole verde
  • Gordon bleu
  • Piure de cartofi
  • Castraveți murați
  • Chec cu cacao

iar meniul vegetarian a fost format din

  • Supă de fasole verde
  • Crochete de cașcaval
  • Piure de cartofi
  • Castraveți murați
  • Chec cu cacao

IMG_8276la-cucina

Mâncarea a ajuns în regulă, nu s-a vărsat și a ajuns caldă/călduță. La fiecare meniu am primit câte un set de tacâmuri de unică folosință.

Chifla cu semințe de susan a fost proaspătă, supa de fasole verde caldă, potrivit condimentată, suficient cantitativ și consistentă. A fost bună supa. 🙂

IMG_8284la-cucina

Am trecut repejor la felul doi. Acesta a fost mai puțin cald, la ambele meniuri. Gordon bleu-ul a fost bun, bine făcut, condimentat potrivit și suficient. Piureul de cartofi cam rece motiv pentru care a fost puțin mai tare.

IMG_8296la-cucina

La meniul vegetarian, vă spun de acum că nu mi-au plăcut crochetele! Motivul principal este: prea uleioase!! Au lăsat ulei și sub ele și când tăiam din ele se vedea că au prea mult ulei! Cașcavalul nu a fost unul prea bun pentru că nu am prea simțit gustul lui. Condimentate au fost bine iar numeric suficiente.

IMG_8295la-cucina

Castraveții murați au fost tare buni și s-au potrivit felului doi!

Și pentru că am ajuns și la desert, vă spunem că am apreciat că a fost unul preparat în bucătărie ci nu unul la ambalaj și vă mai spunem că a fost un chec cu cacao și nucă bun și proaspăt! 😀

IMG_8299la-cucina

A fost un meniul zilei bun, sățios și puțin diferit de toate celelalte cu care ne-am tot obișnuit! Dacă felul doi ar fi fost puțin mai cald și dacă crochetele de cașcaval ar fi fost mai bune… ar fi fost mult mai bun meniul.

Raportul calitate/preț este unul bun, preț/meniu este de 15 lei, respectiv 14 lei cel vegetarian. Pâinea a fost din partea casei iar meniul a venit însoțit și de un desert preparat.

La Cucina pregătește până la ora 09:00, la cerere, meniu de post. Livrarea la domiciliu/serviciu/școală/ș.a.m.d este singura modalitate de a mânca de la La Cucina, neavând un restaurant, un local.

Vă recomandăm meniul zilei și vă așteptăm părerile!

Dacă vreți să comandați meniul zilei sau să vedeți ce mâncare mai pregătesc îi găsiți aici  sau pe meniulzilei.info.

Post a Comment