17 Jun, Monday
0° C
TOP
Level

Review – LEVEL lounge & terrace

     Departe de zgomotul obositor din centrul orașului, pe o străduță liniștită, înconjurată de multă vegetație și o priveliște drăguță asupra orașului, te așteaptă o terasă nouă, într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă– LEVEL lounge & terrace la Hotel PRIVO!

     În luna iunie 2020 noul proiect PRIVO s-a finalizat cu succes, oferind clienților o zonă de relaxare care respectă toate regulile și măsurile necesare pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19.

De ce acest nume?

Noua terasă

„face, în primul rând, referire directă și descriptivă a întregului ansamblu lounge-terasa, care se desfășoară atât în interior, cât și în exterior, pe ambele niveluri ale hotelului. În al doilea rând, reflectă nivelul ridicat al serviciilor oferite de PRIVO, dar și al așteptărilor pe care le au oaspetii de la locația noastră. În al treilea rând, reprezintă marcarea unui moment de cotitură în viața hotelului, care a determinat un “nivel” nou al desfășurării activității (și aici mă refer la pandemie, la faptul că tot ce ține de activitatea hotelului s-a schimbat și a impus un nou mod de abordare), s-a trecut la un “nivel” nou.’’

ne-a declarat Adina Plopeanu, General Manager Hotel PRIVO.

     Fraza “A whole new PRIVO level” însumează toate aceste aspecte, indubitabil, și ne arată că și după atâția ani, pentru PRIVO, pe locul 1 este clientul și tot ceea ce ține de confort, calitate și bun gust.

Ce aduce nou LEVEL lounge&terrace?

     Ceea ce am găsit noi pe această terasă a fost: același concept minimalist cu care ne-a obișnuit PRIVO, dar reintegrat într-o atmosferă relaxantă, liniștită, cu umbră și răcoare, multă verdeață, stare de bine și un meniu pe măsură.

     Și pentru că noua terasă a impus un meniu diferit față de cel existent în restaurant,

 

’’CMC Henrik Sebok împreună cu echipa culinară PRIVO, au creat un meniu special.  Preparate precum pizza, paste al forno, burger, cunoscute și apreciate, se regăsesc în noul meniu LEVEL. Pentru o experiență memorabilă, împreună cu Monsieur Bartender am conceput o selecție de cocktailuri autentice.’’

menționează Marius Danciu – Operations Manager  

     Dacă până acum nu te gândeai că ai putea mânca o pizza bună, crocantă dar în același timp și fragedă sau un burger suculent și savuros, la Hotel PRIVO, acum poți! Meniul este diversificat, cu startere, burgers, burritos & quesadilla, hot casseroles, vedetele meniului fiind tartele flambee și pizza, dar și deserturile fresh.

Care este recomandarea voastră?

     Vedetele meniului LEVEL sunt tartele flambee și toate sortimentele de pizza iar, la partea de băuturi, vă recomandăm noile cocktailuri!

Ceea ce trebuie să știi despre aceste preparate este faptul că toate blaturile lor sunt preparate in-house, cu agenți de dospire naturali. Probabil este singura pizzerie din oraș care folosește maia. Sunt blaturi foarte fragede și, în același timp, crocante.

Am urmat recomandările și ne-am comandat

Tarte flambee – German

Ne-am bucurat papilele cu o joacă de arome. Ceapa sote, varza murată, muștarul și baconul au realizat combinația perfectă cu blatul crocantși fraged și cu Bratwurstul. Crema de smântână a făcut ca totul să fie echilibrat. Un preparat care merită încercat!

 

Pizza Prosciutto & Rucola

     Am optat pentru o pizza fresh și ușoară. Așa a și fost. Blatul este o bucurie pentru iubitorii de pizza! Pentru mai multă personalitate și crocanterie, este întins manual pe făină semolina și copt cu grijă, rezultând o pizza ușor de mâncat ’’cu mâna’’. S-a simțit prospețimea ingredientelor, cantitatea potrivită a acestora și timpul exact de preparare.

     Pizza pe terasa LEVEL este, indubitabil, un must!

     Și pentru că știm că vă plac burgerii (și nouă ne plac la fel de mult), nu am putut vizita noua terasă fără a ne bucura papilele cu un ’’nesimțit’’ de bun burger. Cel ales de noi a fost!

Famous PRIVO Burger

     Categoric s-a simțit acea chiflă proaspătă făcută ’’în casă’’, glazurată și cu semințe, carnea de vită Black Angus preparată la grătar, ușor suculentă, bogăția de gusturi de la toate celelalte ingrediente și, nu în ultimul rând, cartofii steak perfect prăjiți… un burger cu adevărat sățios, gustos și apreciat! Nu uita să precizezi cum vrei să fie preparată chifteaua din carne! 😉

Nu am putut încheia ziua într-un mod mai plăcut decât cu un desert, evident! 😀

 

Drunken Melon și Seasonal fruit cobbler

     Două deserturi foarte potrivite pentru acest sezon, dar și pentru starea de bine pe care ți-o oferă această terasă.

     Un desert foarte proaspăt cu o multitudine de vitamine și revigorare în linguriță! Romul Jamaican este comboul perfect al acestui desert. Ladies, this is for you! 😀

Am spus de fiecare dată când am avut ocazia că pentru mine desertul cu măr este un adevărat deliciu. Atât de simplu, ușor crocant la suprafață, nu tare dulce, fresh și răcoritor de la globul de înghețată cu vanilie și caramel…just perfect!Cui i se adresează această terasă?

     Terasa LEVEL se adresează tinerilor, având un concept relaxant și un vibe prietenos, dar totodată și oaspetilor PRIVO care doresc să experimenteze preparate noi, diferite de meniul A la Carte al restaurantului.

     Trebuie să treci peste bariera socială, să lași de-o parte ideile preconcepute de ’’4 ace’’, să-ți lărgești viziunea și să te bucuri și de ceea ce îți poate oferi LEVEL lounge&terrace. Prețurile sunt chiar bune, servirea este ireproșabilă, iar capacitatea de 60 locuri a terasei îți oferă libertatea de a-ți alege locul preferat. P.S: terasa are un sistem de încălzire integrat, pentru serile mai răcoroase.

     Și pentru ca serile de week-end să fie și mai reușite, în fiecare vineri și sâmbătă este muzică live cu Party Djs.

 Care sunt planurile de viitor pentru terasa LEVEL?

 

’’Ne dorim ca terasa LEVEL să devină cel mai popular si apreciat loc din Târgu Mureș”

-a declarat Adina Plopeanu, General Manager Hotel PRIVO.

     Invita-ti prietenii la o pizza, hai să te relaxezi în stilul PRIVO într-o atmosferă nouă, cu liniște revigorantă pe timp de zi, iar in serile de week-end să te bucuri de muzica live ca Dj-ilor.

   level

  • Str. Urcușului nr. 1, Tîrgu Mureș
  • 0365 424 442
  • office@hotelprivo.ro

Post a Comment