Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

112 Coffee & Co. mai aproape de studenți

112 Coffee & Co., cei care au adus în acest orașel cafeaua de specialitate, cei care ți-au arătat cât de bună poate fi o cafea, s-au gândit și la studenții mediciniști și s-au pregătit să le facă diminețile, pauzele sau, de ce nu, toate zilele cât mai bune, aromate și speciale, așa cum este și cafeaua lor de specialitate 😀

Cu a lor bună cafea ”în sânge” îți anunț deschiderea celei de-a doua cafenele specialty coffee, sub marca 112 Coffee & Co. !

 

Așadar, cei de la 112 Coffee & Co. în parteneriat cu Aliat – Mercedes Benz au deschis porțile unei noi locații, mai precis unui bar de cafea, în clădirea Salus per Aquam din incinta Universității de Medicină și Farmacie. Aceeași calitate cu care te-ai obișnuit, aceeași cafea de specialitate într-o nouă locație cool, mult mai accesibilă ție, studentule, care ți-ai format deja un ritual în ceea ce privește consumul de cafea.

112 Coffeebar îți oferă o experiență unică, la standarde europene, cu mâncare modernă și produse de patiserie proaspete, respectiv o cafea high-end, complet diferită de băuturile din obișnuitele automate de pe hol. Uită de ele, este timpul să te ”răsfeți” cu ceea ce este bun, cu ceea ce meriți defapt! 😀

 

 

 

 

112 Coffee & Co. te așteaptă pe tine studentule, sau pe tine, cel care te menți sănătos și fit bucurându-te de serviciile piscinei, în noua locație de pe str. Gheorghe Marinescu nr. 38, cu un program de luni până vineri între orele 07:30 și 20:00.

 

Preferata mea este Mocca cu Cardamom… este fix aroma care se ”împacă” cu răcoarea dimineților. A ta care este?  🧐

Post a Comment