Târgu Mureş
19 Jul, Friday
33° C
TOP
Arthurs-corner

Review – Arthur’s Corner

Dacă până acum centrul orașului a fost împânzit de cafenele, iată că cineva s-a gândit și la târgumureșenii care stau, lucrează sau pur și simplu sunt în trecerea zonei mai puțin centrale.

La nr.26 pe str. Rodnei, în luna iunie a greului an 2020, doi tineri și-au luat inima în dinți și au deschis al lor prim business – Arthur’s Corner! Un concept tânăr care își dorește să creeze o comunitate frumoasă și zâmbitoare, o legatură între clienți și, în final, o poveste de succes.

Arthur Teut  – ’’the owner’’ și Cyril Moussa – manager, cu entuziasm și optimism au luat-o de la 0 și ’’pas cu pas’’ trezesc, în fiecare dimineață, clienții care le trec pragul servindu-le o bună cafea, o prăji home made tare bună sau un wrap sănătos și sățios.

Arthus’s Corner, local amenajat cu bun gust și stil, poziționat după cum îi spune și numele, pe colț, la intersecția dintre str. Rodnei și str Liviu Rebreanu

 

’’ nu este o cafenea. Este un local în care se servește cafea și multe alte bunătățuri.’’

ne-a precizat Arthur.

Încă de la intare, mirosul cafelei te ademenește iar la văzul vitrinei cu acele apetisante și proaspete prăjituri toate simțurile ți se aprind. Meniul este restrâns în ceea ce privește și preparatele pe bază de cafea (momentan 6) dar și cel al wrap-urilor (3 sortimente), prăjiturilor (6 sortimente) și răcoritoarelor dar, pentru început, vor ca ele să fie ”făcute cât mai bine posibil”.

Cafeaua pe care o servesc este linia Platinum a Tonino Lamborghini, o cafea bogat aromată din Brazilia, Costa Rica și Columbia. O cafea cu un gust echilibrat între notele fructate și aciditate, o cafea cu un adevărat gust italian.

Cât despre prăjiturele… trebuie să laud două reprezentante ale sexului frumos care aduc bucurie pentru papilele gustative: Monica’s Cake House – pregătește cu drag și pricepere zilnic tarta de caramel și tarta de ciocolată iar Anda Danciu care încântă clienții Arthus’s Corner cu Fresh Cannoli și Homemade A’clairs. Toate îți încântă privirile și îți fac o mega poftă de ceva dulce și proaspăt. (vă spun ca merită gustat din toate) 😀

Și pentru că acum livrarea la domiciliu este cea mai sigură, rapidă și ușoară variantă, Arthur’s Corner îți aduce, pentru o comandă minimă de 20 lei, acasă tot ceea ce dorești din meniul lor. Trebuie să îți spun că au și o ofertă Combo și anume cafea/fresh + wrap la 25 respectiv 20 lei. Tu doar întreabă-i de ofertă și ei te vor ajuta să îți satisfaci poftele.

Trebuie precizat că au și un Loyalty system – la 5 cafele a 6-a este din partea casei, cafea decofeinizată cu Ginseng și, în curând, măsuțe afară, câteva sortimente de ceai, ice coffee și un meniu mai vast, toate acestea odată cu deschiderea oficială (pe care o vom anunța cu siguranță).

Până când vom putea vorbi și despre stat la cafea și ceva papa bun în interiorul localurilor, te sfătuim să le treci pragul și să ne spui și nouă care combo îți place cel mai mult (îți recomand Avocado Loaded și tarta cu cioco – daca ești fan ciocooo). 😀

 

Enjoy every corner of Arthur’s Corner!

    Arthur’s Corner

  • Strada Rodnei 26, Tîrgu Mureș
  • 0365 407 390
  • Luni-Vineri: 07:30–18:00
  • Sâmbătă: 09:30–18:00
  • Duminică: închis

Post a Comment