Târgu Mureş
20 May, Monday
18° C
TOP
Mr. Pop's Coffee

Mr. Pop’s Coffee

Mr. Pop’s Coffee, o nouă cafenea de specialitate în Târgu-Mureș.

 

De unde provine acest nume?

Cât se poate de simplu, este vorba despre cuplul Larisa și Florin Pop, care după ce au stat o perioadă de timp în Anglia, unde au învățat mai multe despre arta cafelei, au revenit în orașul natal și au pornit o afacere pe roți; da, ați citit bine, Mr. Pop’s a pornit de la ideea de coffee truck pentru ca la 1 decembrie 2019 să devină o locație stabilă cu adresa în Piața Petofi Sandor.

Nu au renunțat la mașinuța pe roți dar momentan, pe perioada iernii, îi puteți găsi la noua locație. Cât despre locația mobilă, aceasta va reveni în oraș odată cu vremea mai bună în 3 locuri: vara la Finanțe, pe timpul anului școlar la UMF și tot vara, dar în weekend-uri, la Platoul Cornești.

 

 

Ce aduce nou pe piață cafeneaua?

Mr. Pop’s se prezintă ca o cafenea de specialitate, cafeaua se ia direct de pe plantație astfel ajutând la dezvoltarea micilor fermieri din Columbia și El Salvador. Larisa și Florin colaborează cu câțiva prieteni din Anglia care lucrează pentru Clifton Coffee (distribuitori de cafea și aparatură de specialitate recunoscuți la nivel mondial). De asemenea, au și cafea ambalată pentru clienții care vor să-și cumpere pentru acasă.

 

 

Ce produse oferă cafeneaua?

Pe lângă cafea, ciocolata caldă, spice chai și chemex sunt recunoscute de Asociația Vegan. Produsele folosite în cafenea sunt bio friendly, ceaiurile sunt ambalate 100% plastic free.

 

Produsul care definește cafeneaua

Cei doi proprietari au ales flat white ca produs definitor pentru cafenea deoarece de la deschidere până în prezent, acesta pare să fie preferatul clienților ceea ce de asemenea coincide cu preferința celor doi. Totodată, colaborează cu un laborator nou de prăjituri din Târgu-Mureș, Queen B Sweets, de la care procură tort de morcov și negresă vegană.

 

 

Prin ce se deosebește cafeneaua?

Pe lângă faptul că este o cafenea de specialitate, Mr. Pop’s pune preț pe relația angajat-client. Larisa și Florin socializează cu clienții, îi întreabă despre ziua lor și le dau sfaturi referitoare la prepararea cafelei acasă. Cei doi soți doresc astfel să creeze o relație specială cu clienții lor și de ce nu, o comunitate Mr. Pop’s în care oamenii se bucură de o cafea bună și o conversație plăcută.

 

Design-ul locației

Soții Pop s-au inspirat de pe platforma Pinterest și au creat manual 95% din lucrurile aflate în cafenea; blaturile, literele produselor (de tip Scrabble), prețurile și rafturile. Echipamentele folosite au fost vopsite cu alb ca să se potrivească tematic iar cănile sunt realizate tot manual de Logo Cups, o firmă din Cluj-Napoca.

 

 

Planuri de viitor

Nu au niște planuri de viitor bine stabilite, momentan se bucură de locația nou deschisă; dar să zicem că există o posibilitate să deschidă o nouă locație care să se numească Mrs. Pop’s. Și va fi tot o cafenea? Cine știe? Stați pe aproape și vom afla.

 

 

Mr Pop outinmures

    Mr Pop’s Coffee

  • Piața Petofi Sandor, Tîrgu Mureș
  • 0733 330 333
  • Luni-Vineri: 07:00–17:00
  • Sâmbătă: 09:00–15:00
  • Duminică: închis

Post a Comment