Târgu Mureş
31 Mar, Friday
11° C
TOP

Promovare

Promovează-te prin OutInMures!

Ai o afacere, un produs sau oferi servicii și vrei să te promovezi? OutInMures îți pune la dispoziție un pachet complex de promovare, care poate fi personalizat în funcție de nevoile și direcția pe care dorești să o imprimi afacerii tale!

Participăm la evenimente şi scriem recenzii, facem review-uri la produse şi servicii. Facem Brand Endorsement. Ne puteţi contacta pentru promovări de Branding, Sales, Lansări, Evenimente, Petreceri.

Pentru a afla mai multe detalii despre pachetele noastre și ofertele de preț, ne poți contacta la numarul de telefon 0743.078.478 sau pe adresa de mail dorin@outinmures.ro sau completând formularul de mai jos:

Website

Site-ul reprezintă nu doar o sursă informaţională complexă pentru cei care locuiesc în oraş şi pentru cei care doresc să viziteze Targu Mures. Acesta este structurat pe mai multe categorii: Evenimente, De Văzut în oraş, Cultural, Cazare în Oradea, Cursuri, Business, Mâncare, Distracţie, etc. plus alte module ce se vor lansa pe parcurs: imobiliare, locuri de muncă, sănătate şi frumuseţe, auto, studenţi şi multe altele.

Social Media | Facebook

Avem peste 10.000 de aprecieri. Pagina de facebook este un mijloc eficient de implicare a publicului nostru în tot ce înseamnă promovarea oraşului într-un mod cât mai eficient. Avem o comunitate activă, vie, dinamică, care iubeşte orașul şi doreşte să contribuie la dezvoltarea lui.

Social Media | Instagram

Avem peste 9.000 de aprecieri. Pagina de instagram este un mijloc eficient de implicare a publicului tânăr în tot ce înseamnă promovarea oraşului într-un mod cât mai eficient. Avem o comunitate activă, vie, dinamică, care iubeşte orașul şi doreşte să contribuie la dezvoltarea lui.

Vă rugăm să completați formularul de mai jos pentru a putea fi contactat în vederea unei colaborări.