Târgu Mureş
24 Nov, Sunday
2° C
TOP

Review Meniul Zilei la Country Pub

Pentru cel de-al 7-lea meniul zilei, am ales un local cu meniu tradițional – Country Pub a fost alegerea de această dată!

Am ales să servim masa sus, această zonă fiind, în general, mai liniștită. În mai puțin de 1 minut, o domnișoară ospătar a venit să ne ia comanda. 2 meniul zilei am comandat (meniuri diferite) și 2 ape (apa nu este inclusă în meniu). Meniurile au fost:

1. -ciorbă ardelenească,

– file de pește în mălai cu cartofi prăjiți

– mititei Selgros cu cartofi prăjiți și muștar

– crispy din piept cu cartofi prăjiți

– piept de pui la grătar cu cartofi pai

– șnițel din cotlet alb cu cartofi păjiți

– fâșii din piept de pui cu susan, cartofi prăjiți,

– murătură/muștar,

– pâine și desert.

2. varianta vegetariană: – supă de fasole verde,

– salată grecească,

– sos tzatziki,

– pâine și desert.

Este un lucru bun că sunt mai multe variante pentru felul 2 și este bună, și multă, pâinea din partea casei (cu cartofi și proaspătă)!

IMG_1571

La varianta vegetariană a fost ușoară comanda, însă la cealaltă variantă am întâmpinat câteva probleme: am vrut să știm din ce soi de pește este file-ul de pește? Domnișoara ospătar ne-a spus, simplu, că nu știe. Binee…am vrut să știm câți mititei vor fi la porție? Răspunsul a fost: “3,4…nu știu…”! Binee…

Am ales mititeii, sperând că vor fi măcar 3 la număr.

În aproximativ 10 minute a sosit felul 1. Ciorba și supa au fost în cantitate suficientă, potrivit condimentate și bunicele. Supa era mai bună dacă era mai caldă.

IMG_1569

IMG_1568

Felul 2 a venit la aprox.10 minute după ce masa ne-a fost debarasată. Mititeii au fost în număr de 4, bine făcuți, potrivit de calzi și gustoși, muștarul și cartofii pai în cantitate suficientă. Salata a venit însoțită de un sos tzatziki făcut cu maioneză și mărar. L-am gustat și atât. Un sos tzatziki nu așa se face! În salată aș fi preferat să fie măsline fără sâmbure, ar fi fost mai ușor și mai estetic de mâncat.

IMG_1574

IMG_1581

IMG_1586

IMG_1585

De-o dată cu felul 2 ne-a fost adus și desertul: orez cu lapte. Sunt fan dulciuri, îmi plac prăjiturile, plăcintele iar la acest capitol bucătăria multor localuri lasă de dorit. Nu a fost rău la gust, dar…parcă ne așteptam la ceva mai mult, la ceva mai desert cu adevărat.

IMG_1589

Se mănâncă bine la Country Pub dar ar trebui să se acorde mai multă atenție localului și instruirii personalului. În loc de “nu știu, probabil…” să se spună “mă duc și întreb și vă spun”. În local nu miroase a mâncare dar ar prinde bine să se aerisească din când în când, aerul închis se simte mai ales în partea de sus a localului. Ar trebui să se insiste puțin și pe curățenie, 5 muște, mari, moarte zăceau la pervazul geamurilor de lângă masă noastră. Atmosfera era plăcută atunci când nu era muzică. Am fi preferat, și credem că așa ar fi fost bine, să fie o muzică internațională și cineva să nu se fi tot “jucat” cu volumul muzicii, muzica tare dată nu este chiar potrivită unui astfel de local.

IMG_1597

IMG_1594

Un plus pentru Country Pub este acela că are comanda online, lucru care ajută persoanele care vor să mănânce de aici.

Raportul calitate/preț este unul bun, preț/meniu 15 lei, porțiile au fost măricele, am primit pâine, foarte bună, din partea casei și desert.

Recomandăm meniul zilei la Country Pub și vă așteptăm cu păreri despre mâncarea lor! Consultați meniul zilei de mâine accesând, cu încredere, acest link http://www.meniulzilei.info/targu-mures/restaurant-pizzerie/country-pub

Poftă bună vă dorim! 🙂

Comments (15)

  • Dani

    Eu am prins cartofi prajiti “de casa” adica nu din punga congelati, au fost buni.
    Servirea lasa de dorit uneori, nu prea isi dau silinta domnisoarele ospatar. Si asta cand e gol localul, cand e plin cred ca e dezastru.
    O data micii au avut multa arsura de la gratar, semn ca nu era curatat, in rest sunt ok.

    reply
  • Buna,
    Am citit cu mare atentie fiecare cuvant fiecare expresie din review si din comentariile Dvs. Multumim pentru vizita si pentru observatii. Ne asumam 100% aceste greseli si urmeaza sa corectam tot ce e uman posibil pentru a crea o atmosfera mai prietenoasa pentru musafirii nostri. Va mai asteptam cu drag si promitem sa nu va mai dezamagim. O mancare buna trebuie insotita si de o servire profesionista. Cu stima, Zoli B.

    reply
    • Am facut un review la local mai demult si si atunci am scris despre nepasarea ospatarilor…

      reply
    • Dani

      daca atunci cand au 2-3 mese ocupate se intampla asa, va dati seama cum e servirea atunci cand au 10-15 mese?

      reply
      • Dani bacsi.. hai sa privim lucrurile mai in serios. Dat fiind faptul ca oameni lucreaza si nu roboti, ai sanse mari sa prinzi oriunde pe planeta asta un muncitor in ziua ei proasta. Normal, nu e o scuza, in acest domeniu trebuie sa fi totusi profesionist, DAR NU CATALOGA Country ca si un local unde servirea e la pamant. Sub nici o forma nu e asa. Repetand aceeasi tampenie in fiecare raspuns o sa dai impresia ca asa e. Nu..nu e asa. Avem totusi zeci de clienti care mananca zi de zi la noi meniul zilei, avem zeci de clienti care vin la sfarsit de saptamana regulat in localul nostru, tinem legatura strans cu ei si nu e chiar asa de negru dracu cum o consideri. O seara buna!

        reply
      • ..dar corectam tot ce este de corectat.

        reply
  • Andreea

    Am comandat de multe ori pizza de la Country si pentru ca mi-a placut de fiecare data, am ales localul pentru o iesire in oras cu niste musafiri veniti din alta parte. Am avut inspiratia de la trece prin zona sa vad totusi ce feeling imi ofera localul si pe viu, din interior, mai ales pentru ca vroiam sa rezerv o masa mai mare. Prima impresie a fost dezamagitoare. Mirosul de mancare si fum de tigara era mult prea puternic. Chelneritele au avut grija sa nu ne deranjeze cu nimic, fiind mult prea ocupate sa povesteasca (la ora aceea erau doua mese ocupate) Am intrebat daca se poate rezerva o masa undeva unde sa nu se simta atat de puternic mirosul de tigara si mancare (era primavara, nu se putea sta cu geamurile deschise) si ni s-a spus scurt ca Nu. Ni s-a cerut suma de 50 ron fara de care se pare ca nu se poate face nicio rezervare (la niciun restaurant sau pizzerie cu pretentii la care am fost in Mures nu ni s-au cerut bani in avans). Am multumit frumos si am plecat cu ideea clara ca nu este cazul sa revenim. Desi era aproape gol, localul nu stralucea de curatenie. Am aflat acum ca meniul este 15 lei, pret la care gasesti chiar in centrul orasului restaurante muuuult mai ok si ca aspect, si ca servire.

    reply
    • Andreea! Esti ofticata pentru ca ti s-au cerut bani pentru rezervare, restul sunt inventii preluate din alte commentarii. Cand functioneaza 5 aparate de aer conditionat si un sistem de exhaustare NU deschidem geamurile. Incearca te rog sa rezervi o masa mai mare (3-5% din capacitate) la orice alt local pentru vineri sau sambata seara si mai dicutam daca ti se cere garantie sau nu. Probabil unii, care NU au clienti, o fac pentru ca au spatiu la discretie. Noi nu avem spatiu de alocat pentru “tzepari”, fiind deja patiti in aceasta privinta. Preferam sa ne lipsim de client, decat sa ne batem joc de altii care ni-s clienti loiali. Banii ceruti oricum sunt ai tai, se include in consum. Cat despre ospatarite, avem destul de multe domnisoare care posteaza porcarii despre ele, doar pentru simplul fapt ca ele arata fantastic, zambesc si se comporta un pic mai profesionist decat in alte localuri si probabil barbatelul yambeste sau se uita dupa posteriorul chelneritei. Invidia ar fi cazul sa o tii pentru discutii personale si nu pentru discutii publice. Despre mancare: si pentru restaurantul din centru si pentru noi costurile sunt cam la fel. Ti se pare scump un meniu la pretul unui pachet de tigari?

      reply
      • Andreea

        Dragul meu Zoli, tot respectul pentru tine si localul pe care il conduci a disparut de la cuvantul “ofticata”. Incearca te rog sa folosesti un limbaj mai adecvat unui patron cu pretentii, macar asa…de ochii lumii!
        Desi probabil ai impresia ca exista o conspiratie universala impotriva minunatului tau local, vreau sa te dezamagesc si sa repet faptul ca observatiile imi apartin si sunt perfect in stare sa evaluez un local fara sa copiez ideile altora. Nu stiu ce aparate de aer conditionat functioneaza la voi, cate la numar, ideea de baza este ca nu isi fac treaba! Mai pe romaneste, ca sa folosim acelasi limbaj de birjar pe care se pare ca il preferi, pute a fum!
        Am rezervat chiar pentru seara respectiva o masa la un alt restaurant si Nu mi s-a cerut niciun avans, desi localul era plin. Mi s-a cerut un nr. de telefon, numele si am fost rugata politicos sa anunt personalul daca anulez rezervarea, ceea ce mi se pare absolut de bun simt. Daca aveti pretentia ca sunteti civilizati, poate n-ar strica sa aveti si o impresie mai buna despre cei care va trec pragul, pentru ca nu toti sunt “Tzepari” cum ii numesti tu.
        Si da, ai dreptate, toate doamnele din Mures comploteaza impotriva ospataritelor tale, din pura invidie, desigur. Deci…serios?? Wake up!!! Asta este explicatia ta dupa ce observi ca x persoane iti reproseaza acelasi lucru???In locul tau, in loc sa le iau apararea, le-as fi dat afara fara nicio alta discutie! Nici nu vreau sa stiu cu ce spelunci si bodegi iti compari localul, dar dupa limbajul pe care il folosesti in angajatelor tale tind sa cred ca le-ai angajat in urma unei probe de dans la bara, in niciun caz datorita pregatirii lor profesionale! Si din nou,n-ar strica sa iti reevaluezi putin standardele, fie ele si legate de frumusetea feminina. Nu stiu cat de apetisanta ti se poate parea o domnisoara care clefaie guma in fata clientilor, dar probabil pentru tine asta tine de sex-appeal…
        Iar ultima fraza e clar ca nu ai inteles-o! Pretul de 15 lei nu mi se pare mare absolut deloc, am afirmat doar ca la banii astia eu recomand clar un pranz la Cezar, Taverna sau L’esquina decat Country pub! Aceeasi bani, dar un aer ceva mai respirabil si civilizat…

        reply
        • No comment. Country este un restaurant pentru oameni care vor sa manance in mod traditional si consistent, sub nici o forma nu oferim cele mai noi fite culinare pentru domnisoare inbogatite peste noapte. Avem posibilitatea sa injumatatim portiile sa semene cu cele de la Cezar, Taverna..etc si sa angajam 5 domnisoare, dar nu o facem, nu avem de gand sa scoatem bani din nimic. Restaurantele de azi au devenit un teatru ieftin unde pentru o mancare frumoasa plina de chimicale dai o gramada de bani. NU, Country va ramane un restaurant unde dai bani pe mancare si nu pe fitze. Tot am “feelingul” ca esti “ofticata” si ai ceva de impartit cu vre-una din domnisoarele noastre chelnerite. O seara buna!

          reply
  • Peter

    mici la meniul zilei?dupa aia te duci la lucru cu miros de usturoi?hahahahahaha mortalllll

    reply

Post a Comment