Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP
mures half marathon 2020

Au început înscrierile la Mures Half Marathon 2020

Mures Half Marathon 2020 dă startul înscrierilor! 😀

Fii pe fază și nu rata Happy Week! Începând de astăzi, 27 ianuarie 2020, începe prima săptămână de înscrieri, cu prețuri reduse!

Orașul nostru se pregătește să întâmpine o nouă familie numeroasă de alergători pasionați!

Pe data de 10 mai 2020, la ora 09:00 ne vedem la #mhm2020!

Echipa Mures Runners și Mures Half Marathon vor fi alături de tine, gata să îți dea aripi pentru a-ți atinge potențialul maxim.

Descoperă Târgu Mureșul în alergare!

Mures Half Marathon îți va purta pașii prin punctele turistice reprezentative ale orașului.

mures half marathon 2020

Luând startul din Piața Trandafirilor, vei descoperi centrul istoric și cultural, cu clădirile emblematice ale urbei, vei ajunge la Cetatea Medievală, dar te vei bucura și de zona nouă a orașului, totul într-o poveste de istorie în alergare, într-un oraș care abia asteaptă să te întâmpine cu ce are mai frumos, într-un anotimp plin de viața! Și dacă vrei să descoperi și mai mult din frumusețea locurilor, te poți plimba prin pădurea înverzită a Platoului Cornești și poți vizita Grădina Zoologică, aflată la 197 de metri deasupra orașului, într-o pădure de stejari și carpeni.

Dacă îți este cunoscut traseul, mai ales din pas alergător, lasă-mă să te felicit și să îți spun că: ne vedem pe 10 mai 2020 la START! 😀

Până atunci, curaj și înscrie-te! Profită de Happy Week și de ale ei prețuri promoționale 😉

Găsești AICI linkul!

Caută-ți categoria potrivită din cele 4: half marathon, cros 10 km, ștafetă 4×5 km, kids run și hai! Hai la Mures Half Marathon 2020!

Ești pregătit să îți rezervi locul la start? Timp de antrenamente ai! 😉

Post a Comment