Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Concert Robin and the Backstabbers @ 09.03

În ultima vreme am impresia că s-au adunat toate trupele din România care-mi plac şi pe care vreau neapărat să le văd live şi şi-au zis “Uite cu facem, anii trecuţi n-am călcat prin orăşelul ăsta decât din an în paşte, da’ fata are bac anul ăsta, hai să asaltăm Tg. Mureşul săptămânal cu nişte concerte cât mai faine”… Dacă nu mi-ar plăcea atât de mult muzica lor, m-aş supăra pe artişti. Unele mai pică şi în mijlocul săptămânii (Luna Amară – 14.03).

În altă ordine de idei, Robin And The Backstabbers au concert sâmbătă, 9 martie, în Clubul Presei (Office). Trupa lansează albumul “Bacovia Overdrive” şi ne-au pus pe lista de oraşe în care vor concerta. Ce pot să mai spun, ascultătorii de gen se bucură sigur, trupa are un solist cu o voce inconfundabilă, iar ultimul lor concert a fost deeeemult.

Intrarea este 15 lei.

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

5 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *