Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Microstagiune de teatru @ Palatul Culturii Tg. Mureş

Deschiderea oficială a microstagiunii va fi onorată de un spectacol prezentat de Teatrul Particular Braşov, numit “Plăcerile şi chinurile adulterului” un spectacol cu Dorina Roman si Silviu Dudescu, în regia Elvirei Platon Rimb, ilustraţia muzicală de Marcel Vladareanu .

“Când? 21 noiembrie 2012 ora 19.00 . Unde? Palatul Culturii. Pretul?… de criză, 15 lei

Dar mare atenţie! Este pentru părinţii care îşi lasă copiii acasă, dacă sunt sub 16 ani. Un spectacol de mare succes!

Biletele se găsesc la casieria Palatului. O comedie spumoasă cu un EL şi o EA , care îşi caută fericirea dincolo de cuibul conjugal. Un comic de situaţie , treceri fantastice de la o stare la alta ; un spectacol despre stresul şi chinurile  unui adulter.

Vă aşteptăm, nu veţi regreta.”

Teatrul îşi face de cap luna aceasta prin oraş, avem foarte multe evenimente de acest gen, inclusiv foarte multe spectacole invitate ale companiilor din alte oraşe. Dar despre asta, într-un articol următor.

Până atunci, aveţi aici o filmare din piesa de mai sus, să vă faceţi o idee. 🙂

watch?v=r0FyqMi6y6I

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *