Târgu Mureș
18 Feb, Tuesday
7° C
TOP

Peninsula premiaza creativitatea!

Si nu oricum ci cu bani. Pe feedul de la festivalul peninsula vine o ştire despre un concurs foarte fain.  Ce-mi pare rău e că nu au făcut o campnie online naţională din asta. cu câteva mii/sute de euro puteau să facă un buzz de rupeau internetul în două.  Dar mă rog … apreciem intenţia.

Ideea e în felul următor.  Oamenii ăştia au nevoie de nişte tricouri reprezentative pentru Festivalul Tuborg Green Fest Peninsula 2011.  Şi s-au gândit că ar fi mişto să le creeze un participant sau un fan al festivalului. Că până la urmă cine poate să surprindă cel mai bine atmosfera festivalului?

Regulile sunt simple dar nu pot eu să vi le explic  pe îndelete că nu înţeleg prea multe din partea tehnică.  Ideea e simplă. Faceţi un design care să includă logoul oficial al Festivalului. Îl trimiteţi pe mail la game@peninsula.ro până la data de 8 august 2011.  Detaliile le găsiţi pe site-ul oficial.

Ce câştigaţi? pe lângă gloria eternă ca fiind creatorului imaginii vizuale a festivalului…  şi evident o invitaţie la festival organizatorii vă oferă toţi banii (profitul net) care rezultă din vânzarea tricourilor. având vedere că anul trecut au fost 63 de mii de oameni şi să presupunem ca doar o mie cumpără tricouri …. dacă primiţi 5 lei pe tricou s-au făcut 5000 de lei. Dar lucrurile sunt mult mai ok de atât. de asta sunt eu sigur…. deci premiul e imens.

no acuma cine se bagă?  eu pe cine susţin?

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

Comentarii (3)

  • cata

    ma eu zic sa il sustii pe andrei … El le are cu designu. Poate face o figura faina … Si nadasu are inclinatii dastea .. Ii sustin pe amandoi

    reply

Postează comentariu