Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Sezonul sucului la umbra nucului !

Ieeii… !!  Mult am așteptat să scap de fumul de țigară omniprezent și să mă bucur de un suc la umbra unui pom/copac/umbrelă sau în marea îmbrățișare a soarelui până seara târziu … bine mai e !

Nu sunt din oraș(decât de 7 ani) :)) dar… clar nu știu toate terasele din oraș, chiar dacă e tare mic . Eu mi-am găsit terasa, în sensul că mă pot duce acolo la orice oră, soarele “cotropește” ușor și destul de devreme curtea, păsărelele cântă, vântul adie ușor, pot “soarbe” liniștită legănându-mă în marele leagăn(a voastră hintă) . Nu divulg numele, strada; veți vedea la sfârșit de ce . 🙂

Încă o terasă descoperită anul trecut, nu departe de centrul orașului, mi-a lăsat un gust plăcut, și asta nu de la limonada multă și bună pe care o fac ei, ci pentru că este puțin ascunsă și e liniștită.  Atmosfera e pașnică și plăcută . Nu îmi plac și nu o să-mi placă niciodată acele terase “trântite” în trotuar ! Culmea, acelea sunt pline în timpul zilei ! Mănânci, da cu praf de centru, bei cu adaos de noxe, toți se uită la tine sau te uiți tu la cei care trec : “uite-te la aia, uite-te și la ăla… “și așa mai departe. Dacă vrei sa bârfești, să râzi, să admiri, “terasa de trotuar” e cea mai bună idee ! Ai grijă totuși să nu faci febră musculară la gât !! Dacă vrei pur și simplu să te relaxezi sau să citești o revistă/carte și să tragi prin pai limonada verii, terase pentru tine sunt 😉

În ganguri, la etaj, în curți, în locuri peste noapte amenajate pentru una, două umbreluțe, terasele sunt “punctele fierbinți” ale orașului ! Este de înțeles de ce, da?

Poate mai descopăr și vara asta un “locșor” pe placul meu(și al lui) :p

Acum, așa ca de final, vreau să te întreb pe tine : ți-ai găsit terasa? de ce îți place acolo? ești mulțimit de servire? ce se bea bun acolo? ne-ai recomanda-o?

19 Comments

Leave a Reply
  1. in saga ii fain ca au si limonada de-aia cu fructe de padure/ zmeura/ visine si nu stiu ce-o sa mai aiba… si faptul ca nu e doar la jumatate de litru/750 ml, deci la 6 lei… de-asta nu-mi iau in j’ai niciodata limonada ca-i aproape cat 2 beri, desi e multa, m-ar durea la inima sa dau 8/9 lei pe o limonada.

    • Da da, asta e foarte fain la Saga, ca ai de unde alege. La J’ai am patit si eu sa platesc 1 leu pt zahar in limonada… mi s-a parut putin cam…

  2. Mie imi place enorm terasa de la G point – foarte aprope de centru.Atmosfera primitoare, muzica buna si servire “simpatica ” sa-i spunem :)Limonada nu stiu cum e, acolo beau cafeaua in week-end si bere din cand in cand .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *