Targu-Mures
21 Aug, Tuesday
16° C
TOP

Stand-up Comedy Diana Roşca – 02.03

Saga ne-a obişnuit cu evenimente de toate felurile, de la Cvartetul Bohemia (care cântă din douâ în două săptămâni, miercurea)), la stand-up sau târguri handmade. Şi că tot am adus vorba, joi, vineri şi sâmbătă (respectiv din 28.02 în 02.03), echipa Creative Hands (care a mai fost şi prin J’ai şi chiar la Peninsula, dacă nu mă înşel) vă aşteaptă de la orele 11 la 20 în toate cele trei zile cu mărţişoare handmade şi nu numai – “am mai facut cu mânuţele noastre bijuterii, accesorii, jucării, săpunuri naturale, obiecte de decor şi multe alte chestiuţe care să-ţi coloreze lumea”. Iar cei cu Studcard, bineînţeles, beneficiază de reduceri…

Revenind, în 2 martie, Diana Roşca una dintre puţinele femei (eu mai ştiu doar de Patricia Nedelea) care fac “comedie în picioare” (?!) va face lumea să râdă în Saga. Sau cel puţin aşa promite… Intrarea va fi 15 lei, iar rezervările se fac la 0757 342 700.

Legat de târgul handmade, au loc nişte ateliere de creaţie interesante – mai multe detalii găsiţi aici.

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.