17 Jun, Monday
0° C
TOP

Temptations – By Mihai

Pentru că eu sunt Toma Necredinciosul în general , joi am facut efortul să merg în club Next Temptations.  Jerry a scris în termeni foarte Elogioşi despre Temptation.

Singurul lucru cu un foarte mare plus din partea mea sunt oamenii de la securitate.  I-am văzut cum dau bună seara , vorbesc frumos, amabil. La bar în general ţi se da restul deci e si asta un mare plus. Muzica într-adevăr se aude acum peste tot.

Dar nu trebuie uitat ca tot clubul e la fel de spaţios ca un vagon de tren.  Oamenii se distrează pe holul vagonului.  Asta era cea mai mare problemă şi înainte. După asta la un moment dat în  vagon erau atâţia oameni ca efectiv aveai impresia ca o să plesnească clubul… Iar cand se umple, primul lucru care cedează e aerul condiţionat.E absolut deosebit să vorbeşti cu o gagică pe care curge machiajul de la transpiraţie şi sunt convins că si femeilor le plac bărbaţii transpiraţi ca nişte petrolişti.

Designul a fost schimbat … au schimbat canapelele si mesele  şi între cele 4 mese Vip au pus perdele. Deosebit dar cred ca o schimbare în bine ar fi fost să puna barurile pe capetele clubului… ca să se creeze un un spaţiu real de dans. Cred ca doar aici şi in Select nu exista un spaţiu unde să dansezi. Sunt de acord si cu asta , e minimalism, dar fă spaţiu la fiecare masă ca să se poată dansa. numa’ zic.

Să nu mai zic că mesele “VIP”  sunt cel mai prost poziţionate din club. Dacă stai acolo, ai toate şansele din lume sa te calce toţi în picioare, e cea mai mare aglomeraţie  şi e cel mai cald. Nici nu vreau sa ma gândesc ce se intâmplă când vine o formaţie sau un Dj în concert.

Cocktail-urile… ieftine. Dar la cât de ieftine , atât de insipide şi inodore, un fel de apa cu aromă. Scuza e că a fost  flux mare şi e aglomerat. Păi stimabile dacă tu când ai facut clubul te-ai gândit ca va fi tot timpul gol, şi nu va fi flux nu mai bine îl închizi?sau  dacă e tot timpul gol şi când am nimerit eu pe acolo era extraordinar de plin, o excepţie, cred ca foarte bine ar putea sa rămână un singur bar şi în partea cealaltă parte faci spaţiu de dans, Dj Etc? Că nu e ca şi cum aveţi un sistem de selecţie şi un numar maxim de invitaţi-clienţi.

Sunt lucruri pe care nu le înţeleg …. Sincer vă spun că îmi e dor de Apollo!

Note nu mai dau….  că o să am impresia că e la fel ca Select.

cu bine

Mihai

Comments (8)

 • eu

  Tu ce studii ai sa fii comentator?:)))
  Ai studiat si tu arta designului interior sau esti un om care a umblat atat de mutl prin lume,incat sa dea sfaturi? Exact de oamenii ca tine nu are nevoie lumea. Daca iti place bine,daca nu…dispari.Ca nu da nimeni 2 lei pe parerea ta:D

  reply
 • cyclon

  ma amuzi Mihai!!! =)) unele chestii ce le spui acolo sunt foarte adevarate … dar partea cu “imi e dor de Apollo” e cea mai tare =)) NOT!! … Apollo este cel mai bun exemplu pentru “Cum sa NU (deci repet … NU) faci un club/discoteca” din punctul asta Temptation si Selectul sunt cu + din partea mea … restul tine de organizare … te asigur in schimb ca vor aparea si cluburi calumea in mures… dar pentru asta e nevoie de o persoana care stie ce asteapta lumea de la un club/discoteca … hai ca vine Gallery-ul si o sa ai si tu loc sa misti 😀

  reply
 • Sergiu

  “Sincer vă spun că îmi e dor de Apollo!”?!?!?!
  ಠ_ಠ

  reply
 • Chupa

  Se da restul spui?Cand?Atunci cand esti inca treaz,adica la inceputul serii,k pe urma preturile variaza de la barman la barman(sau ajutor de barman,dupa caz).In rest…te aprob.Stai sa deschida gallery’u,sa vezi cum pica si temp si selectu

  reply

Post a Comment