Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
25° C
TOP

1 Mai Techno

Pam pam!! Se deschide, se deschide Complexul Weekend!! 😀

Deschiderea complexului nu va fi una simplă ci una puțin mai…inedită pentru Mureș, și anume cu un party de muzică electronică!!

Terasa Casei de Oaspeți este locul iar cei care vor face ca acest party să fie unul fain sunt Reality Engine și Oreste din Poveste.

Nu trebuie să ajungi neapărat în Mamaia pentru a te bucura de muzica faină, de multă culoare, proiecții video, efecte speciale și focuri de tabără în butoaie. Toate acestea vin direct la tine, la “marea” Mureșului! 😀

Oreste din Poveste este un adept înrăit al vinyl-ului care mixează în stil minimalist realități sociale și motive folclorice. Mixurile lui au denumiri originale și excentrice cum ar fi : “Decât” vinyl on a ordinary hill, Seara pe lac, Pușca și cureau lată, Împodobește mamă bradul, Vestitorul primăverii, etc.

Reality Engine este un artist internațional multimedia complex ce combină genuri, sincronizând muzica cu imagini, lumini și video mapping, creând o experiență vizuală ce poate fi auzită și sunete ce pot fi văzute. Reality Engine a avut turnee in America de Sud, Asia, Europa, producții audio-vizuale în fața audiențelor masive la festivale precum Trancendence (Br), Universo Paralello (Br), Tribe(Br), Sziget(Hu) and Peninsula(Ro).

Și pentru că un warm up este un must, de acesta se vor ocupa începând cu ora 18:00: Dj Sergiu Velche, Dj Alex Vega, Dj Claudiu Pasc, Dj Cosmin Voidezan, Dj Laurențiu, Dj Valentino, Dj Ionuț Bucur.

1 Mai Techno

1 Mai Techno – Season Opening Party – Weekend Complex

Publicată de Amalgamia pe 24 Aprilie 2017

Party-ul începe în această seara, 30 apr.2017, la ora 23:00 și se va continua și mâine seară, până la răsărit de soare de mai!! 😀

Distracție faină să aveți!

Post a Comment