Târgu Mureş
23 Sep, Saturday
17° C
TOP

3 echipe mureșene o vor lua la vale la Red Bull Soapbox

“Avem echipe, avem valoare!” 😀

3 echipe din județul Mureș au ajuns pe lista de start pentru cea mai trăsnită goană pe patru (sau mai puține) roți. Adică, aceștia sunt cam cei mai șmecheri și mai țăcăniți piloți de curse urbane din țară.

Marea cursă va avea loc pe 3 septembrie, în Parcul Colina din Cluj-Napoca, începând cu ora 11:00 și are numele de Red Bull Soapbox.

Saint TropezAcinonyx Jubatus și Porkshe Troaca V6 sunt echipele din Mureș, care vor reprezenta județul cu mândrie la cea mai trăznită cursă.

i23^cimgpsh_orig-532x398

Nagy Andras, Constantin Capros, Hegedus Lehel și Radu Pop Vancea sunt cei patru membrii ai echipei Saint Tropez. Mari fani ai filmelor polițiste cu Louis de Funes, s-au gândit să facă o replică a celebrului Citroen CV2 din Jandarmul și jandarmerițele.

Echipa Acinonyx Jubatus este formată din Sorin Iulian Ruță, Anton Iacob, Ion Marian Duma și Marius Andrei Groza. Ei o vor lua la vale cu un cărucior de bebeluș cu…ataș.

Pentru că și-au dorit întotdeauna să ajungă la celebra cursă de la Pikes Peak, însă nu vor avea niciodată această șansă, Maerean Mihai, Catană Adrian, Mototolea Andrei și Birtalan Attila s-au gândit să-și construiască propriul bolid – Porkshe Troaca V6 – combinația perfectă între povestea Cei trei purceluși și o casă pe roți.

Ce este Red Bull Soapbox?

about.class

Red Bull Soapbox Race este un bal mascat al curselor auto, spun unii, un Halloween pe roți, conform altora. Noi spunem că este un Grand Prix unde șoferii amatori se urcă la volanul unor vehicule artizanale, care funcționează pe bază de curaj, gravitație și un pic de Red Bull. De fapt, cele mai importante unelte din cutia lor sunt creativitatea și bucuria competiției. Și bineînțeles, setea de viteză. Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare și pentru șoferii experimentați și pentru amatorii care sunt în stare să deseneze și să construiască niște grozăvenii cu roți și să concureze contratimp într-o cursă la vale, căci acolo e finișul.

Noi o să le facem galerie din public și le urăm multă baftă și mega distracție. 🙂

#REDBULL #SOAPBOXRACECLUJ #PORKSCHETROACA

Post a Comment