Târgu Mureş
18 Apr, Thursday
6° C
TOP

Principiul lui Arhimede

Relațiile interumane și fricile contemporane, subiectul unui spectacol lectură din cadrul proiectului Fabulamundi. Playwriting Europe – Crossing Generations.

Tot felul de suspiciuni, prejudecăți și frici sunt generate de gesturile unui instructor de înot pentru copii. Rubén îmbrățișează și sărută un elev, care plângea din cauza fricii de apă și nu vroia să înoate fără aripioare. Gestul lui Rubén, va genera plângeri din partea unor părinți și va crea un cerc de neîncredere.

Principiul lui Arhimede, spectacol la care te invit cu drag, deoarece cred că ar putea reprezenta o lecție importantă pentru orice spectator,  va avea loc  în Sala Mică a Teatrului Național.

Sâmbătă, 7 mai, de la ora 17:00 🙂 Poate ne vedem la teatru.

DSC03488

Regia spectacolului este semnată de Gáspárik Attila, iar în distribuție îi veți revedea pe câțiva dintre favoriții mei: Elena Purea, Csaba Ciugulitu, Luchian Pantea, Sergiu Marocico și Ștefan Mura.

Spectacolul va avea loc în prezența autorului, iar după vizionarea acestuia suntem invitați la o discuție cu publicul. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, iar rezervările se pot face scriind un e.mail către spectator@teatrunational.ro.

Principiul lui Arhimede de Josep Maria Miró este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani.

Post a Comment