Târgu Mureş
22 Sep, Wednesday
10° C
TOP

44th Street – inside – review!

Terasa 44th Street și-a făcut apariția în această vară și..sigur, ți-a pus la încercare curiozitatea determinându-te să îi faci, măcar, o vizită. 🙂

Eii…pentru că trebuia să fie și un 44th Street inside, iată că așa s-a și întâmplat! Vineri, 31 oct.2014, a avut loc deschiderea oficială a 44th Street inside! Noi am fost acolo ieri și vă povestim și arătam cum este noul local!

Interiorul nu este foarte mare, are 10 mese de lemn cu scaune și canapele, 4 locuri la bar, în total 44 locuri. Ideea, aerul de terasă a fost păstrat prin verdele crud al unora dintre pereți, lemnul care predomină și prin tapițeria alb/roșu/negru a scaunelor. Ceea ce ne-a atras atenția a fost sistemul de iluminat care, în afara candelabrului, este unic, fiind o idee originală. Atât cel de la bar, care este din lemn și găletuțe micuțe, cât și cel care iluminează spațiul de lângă bar, care are o frapieră în miljoc, dau o notă personală localului, unică. Elementele de decor: tablourile cu produse proprii, cele cu texte, cufărul cu picap, mica colecție de ceasuri deșteptătoare, cele două vitrine cu sticluțe în miniatură, micile oglinzi, toate creează o atmosferă plăcută. Pozele vor vorbi în acest sens. 🙂

Meniul a rămas aproximativ același fiind completat de specialitățile iernii, băuturi calde pe care în alte localuri nu le vei găsi! (gândește-te la o combinație de rom, unt, scorțișoară…). Prețurile nu au suferit modificări!

Nu au renunțat la cafeaua de dimineață servită împreună cu Mini Donuts! Pentru posesorii de StudCard care își achiziționează pachetul de vouchere StudCard, cafeaua este gratuită, necondiționată de cumpărarea altui produs!

Din luna decembrie localul va deschide și bucătăria dar pentru început vor avea numai sandwich-uri, paste, hamburger și bruschete.

În 44th Street vor fi party-uri, vinerea și sâmbăta, cu intrarea liberă, concerte live instrumental și voce și stand-up-uri.

Să nu uit un detaliu: 44th Street cumpără/face schimb cu sticluțe în miniatură!! Dacă ai o mică colecție acasă… 😉

Photo credit Dorin Bonta
www.dorinbonta.ro

  44th Street

  • Strada Revoluției nr.44, Tîrgu Mureș
  • 0758 310 286
  • Luni-Joi: 08:00–23:59 Vineri: 08:00–02:00
  • Sâmbătă: 09:00–02:00 Duminică: 10:00–23:45

Post a Comment