17 Jun, Monday
0° C
TOP

6 aprilie-i ziua byron !

În 6 aprilie byron-iștii știu traseul ! Prima stație în care cei cinci membrii ai trupei vor poposi va fi sufrageria J’ai Bistrot-ului, unde de la ora 15.00, va avea loc conferința de presă. La măsuțe, canapea, membrii trupei și echipa de producție a evenimentului vor “da socoteală”  răspunzând întrebărilor venite din partea celor cu carnețel și pix în mână. Și, pentru că la asta se pricep cel mai bine, încălzirea corzilor vocale pentru marele concert de la Teatrul Național se va face tot aici. Așadar,ei te pregătesc tu fi doar prezent !

După ce au stat la “taclale” și au făcut încălzirea, al doilea popas pentru byron va fi la Teatrul Național, unde vei putea asculta piesele noului lor album. Pentru detalii, cum sunt+cine sunt și ce lansează, push HERE ! și nu uita că până pe 2 aprilie se pot achiziționa bilete în avans, beneficiind de oferta : 2+1 gratis, pentru studenți 1+1 gratis. Nu-ți lăsa carnetul de student acasă, îl vei folosi la intrarea-n sală!

Să nu crezi că aici se termină seara ! Trupa byron își încheie “excursia” în J’ai Bistrot, unde pe parcursul petrecerii de după concert vei putea asculta muzica lor preferată și vei cinsti un pahar alături de ei !

 

Ca să-ți simplific munca :

ora 15.00-J’ai Bistrot

ora 20.00-cu biletul la Teatrul Național

after party-after concert-J’ai Bistrot !

Post a Comment