Târgu Mureş
24 Nov, Sunday
-0° C
TOP

Delicii cu sparanghel

Sparanghel, sparanghel! Cul îi place sparanghelul să ridice mâna sus, sus! 😀

”Cunoaște-ți fermierul, cunoaște-ți hrana”

B.EAT – The rhythm of food te invită miercuri, 15 mai 2019, cu începere de la ora 19:00, la o cină cu ingrediente locale, de sezon, atent alese de la micii producători de hrană curată. Ingredientul principal al serii va fi sparanghelul, în jurul căruia bucătăria B.EAT va împleti armonios întreg meniul, dar și poveștile despre ce înseamnă să te îngrijești cu responsabilitate de o cultură de sparanghel.

Crezi că este ușor? hai să afli și… să îl mănânci cu poftă! 😀

La eveniment va fi prezent și Ferencz Demeter, care va împărtăși experiența cultivării sparanghelului de la ferma sa din Filpișu Mic.

Evenimentul face parte din seria ”Cunoaște-ți fermierul, cunoaște-ți hrana” – o campanie a comunității Slow Food Târgu Mureș ∙ Marosvásárhely în parteneriat cu B.EAT Bistro, prin care organizatorii și-au propus să aducă în fața ta producători locali de hrană bună, curată, cu scopul de a crea legături directe, durabile, echitabile, între producători și consumatori, care să reflecte grija și responsabilitatea față de toți paticipanții la actul hrănirii.

Taxa de participare: 75 lei.

Locurile sunt limitate! Pune mâna pe telefon și rezervă-ți locul la papa bun –  0751/ 048.468 

Sparanghel se strigă! Vedeta serii este… bună, gustoasă și sănătoasă!

Post a Comment