Târgu Mureş
22 May, Wednesday
18° C
TOP

UNTOLD – Intră în Blood Network

UNTOLD și NEVERSEA te implică și te răsplătește! 😀

Hai că știm că vrei să mergi la unul dintre sau chiar ambele festivaluri! Dar… hai mai lasă și comoditatea, lenea, frica și fă o faptă bună, ajută și mergi, da mergi o zi la festival gratuit! Simplu, da știu! 😉

DONEAZĂ LA CARAVANA MOBILĂ DIN NOUĂ ORAȘE ALE ȚĂRII ȘI PRIMEȘTI BILET GRATUIT DE O ZI LA UNTOLD SAU NEVERSEA!

Ca și în anii precedenți, anul acesta festivalierii vor putea dona atât la centrele fixe, cât și la caravanele mobile. De această dată, caravana poate fi găsită în nouă orașe ale țării: Cluj-Napoca, București, Târgu-Mureș, Iași, Timișoara, Oradea, Sibiu, Brașov și Constanța.

Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 08:00-14:00 vor primi un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau NEVERSEA.

  • TÂRGU MUREȘ: 18,19 MAI, PIAȚA TEATRULUI

Data și locația pentru celelalte orașe le vezi în video de 👇🏻

Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date Și Eu Donez sieudonez.ro primește un

bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau la NEVERSEA. Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA.

Clar:

  • caravana mobilă = bilet gratuit/o zi
  • centru de transfuzie = reducere la abonamentele celor 2 festivaluri

 

Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze, în funcție de festivalul la care vor să ajungă, site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, unde vor completa formularul solicitat și vor atașa o poză cu adeverința de donator. Apoi, vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere: * la UNTOLD la prețul special de 513,94 de ron plus taxe din prețul final de 811,20 ron + taxe al abonamentului

*la NEVERSEA la prețul special de 399 de ron plus taxe din prețul final de 599 ron + taxe al abonamentului

 

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, partener oficial al UNTOLD și NEVERSEA 2019, dar și în parteneriat cu platforma Și Eu Donez și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.

Așadar, 18 – 19 mai 2019, Piața Teatrului! (sau Centrul de Transfuzii de Sânge – în spatele Spitalului Județean de Urgență Târgu Mureș).

UNTOLD sau NEVERSEA? Donează și mergi la ambele! 😀

Post a Comment