Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
21° C
TOP

A sosit iar Halloweenul

Site-ul acesta promovează orice petrecere are loc în Mureş , noi cam asta facem ca şi activitate principală. Ei bine, weekendul acesta are loc o “sărbătoare” anuală şi anume Halloween, sărbătoare pe care noi, ca şi restul globului de altfel, am preluat-o de la americani, sărbătoare ce va fi laitmotivul sfârşitului de săptămână.

Dacă pentru ei e sacru să se îmbrace în costume care mai de care mai înspăimântătoare, şi să meargă la “colindat” din casă în casă în speranţa umplerii sacoşei cu multe bomboane, iar abea după aceea să ajungă la o petrecere, la noi s-a omis partea cu bomboanele şi s-a sărit direct la party, că doar ce ştie românul să facă cel mai bine?? Să petreacă, evident.

Anul trecut au avut loc prin cluburile noastre diverse petreceri şi din imagini vă puteţi face o părere cam cum a fost şi cât de original s-au mascat concetăţenii noştri. Ei bine, nici anul acesta nu se lasă mai prejos şi cam în tot ceea ce se poate numi local în Târgu Mureş veţi putea găsi petrecere cu tema Halloween. Mai jos o să şi enumar câteva din cluburile care au anunţat deja că organizează petreceri dar până una alta aş vrea să va dau nişte sugestii privind costumaţia. Ideea e că simţi mai bine spiritul acestei “sărbători” dacă te costumezi, astfel că m-am documentat unde se pot găsi costume sau orice altceva demn de Halloween.

La teatrul naţional am înţeles că se pot închiria costume, dar e nevoie de o cerere scrisă care trebuie aprobată de directorul instituţiei. Nu stiu cât de anevoios e acest proces, dar dacă vă tentează, vă rog să vă grăbiţi. La Facultatea de Artă teatrală am înţeles că se închiriază, dar din păcate nu am reuşit să obţin nici un nr de tel.Ce puteţi face e să mergeţi la faţa locului, este acolo un portar şi el vă poate direcţiona spre costumiere, ele sunt doamnele care vă pot ajuta în această situaţie. Am ajuns şi la real, unde am găsit într-adevăr ceva obiecte şi anume maşti de schelet (20 de lei), pălării de vrăjitoare (20 de lei) dar şi set de machiaj menit să te transforme într-un vampir (18 lei). Mai era şi o cagulă cu 54 de lei cu faţă de schelet, era într-adevăr mai “profi” dar nu ştiu dacă merită investiţia. Bănuiesc că se găsesc astfel de accesorii şi la auchan dacă în real erau (la raionul de jucării).

Dacă nu vă tentează nimic din cele de mai sus, răscoliţi dulapul părinţilor şi sigur puteţi improviza ceva, de la moş bătran cu barbă (vată) lungă la ceva gangster sau de ce nu profesoară (de pe vremea comunismului sau nu).

Cum scriam mai sus, am aflat de câteva localuri care vor găzdui o petrecere dedicată sărbătorii. Una din ele se va ţine la sala A.S.A, detalii găsiţi aici. O altă petrecere se va ţine la restaurantul Liga din Mureş Mall, petrecerea făcând parte din cadrul Festivalului Studcard. Evident că cei de la Old City Pub nu puteau trece cu vederea o astfel de oportunitate, astfel că şi ei au organizat un party de Halloween. Mai ştiu că cei din Dublin organizează ceva, din păcate pentru asta nu am link, apoi cei din Select şi anul acesta vă aşteaptă să petreceţi cu ei dar şi cei din Square (cred). Cam astea sunt localurile ce mi-au venit în minte, dacă mai ştiţi voi ceva, vă rog să lasaţi comment la articol, să fie inştiinţaţi cât mai mulţi dintre noi despre unde se petrece weekendul acesta.

Vă urez distracţie faină şi nu uitaţi să petreceţi în stil mare, că doar o dată pe an e HALLOWEEN.

De adăugat aş avea că pozele de mai sus sunt luate de pe siteurile cluburilor select boutique club şi office club. Aici aveţi şi linkurile, pentru select  şi pentru office

Şi încă ceva: am gasit link pentru petrecerea din dublin, accesaţi pagina  şi aflaţi mai multe.

Comments (3)

  • anul trecut cel mai mijto a fost in Avi, ai uitat de noi! 😛 chiar acum se itampla! 😛 primii din an!

    reply
  • unde iesiti pe seara la party???????????

    reply

Post a Comment