Târgu Mureş
23 Oct, Saturday
13° C
TOP

Acadelia – Sala Polivalentă Târgu Mureș

Personal îmi place foarte mult DELIA și consider că în momentul de față este una dintre cele mai bune voci din România. Am auzit foarte multe lucruri bune despre spectacolul ACADELIA care a debutat la București anul trecut, în luna noiembrie. Și iată că în 2019, mai precis pe 10 mai, ajunge și la Târgu-Mureș, în cadrul Sălii Polivalente. Despre acest spectacol, organizatorii informează:

 Conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim şi celor care de mâine merg la sală. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de piersici și sâmburi de adevăr. Dacă manifestați alergie la cele menționate mai sus, vă rugăm adresați-vă medicului dumneavoastră de familie extinsă. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indice glicemic căzut la pământ. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce.

 

Mențiune! Prezența în sală se face pe bază de bilet și acadele. Pentru a evita posibile neînțelegeri legate de audiența generală, vă rugăm să vă informați înainte cu privire la playlist-ul artistei… și mai ales cu privire la artistă în sine. Rebela Delia va pronunța „rămâi cu mă-ta” și „du-te-mă, baby!”. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinați și nevaccinați vor avea acces în sală doar cu acordul părinților.

Biletele sunt disponibile pe site-ul iabilet.ro

Post a Comment