Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
13° C
TOP

ACASĂ LA TATA

Mandagora lansează un nou film românesc în cinematografele țării. Este vorba de debutul lui Andrei Cohn în lungmetraj, “Acasă la tata”.

Acesta este cunoscut publicului din România pentru cariera în domeniul advertising-ului. Andrei a regizat mai multe scurtmetraje precum “Before and After 22/12/1989” (2008), “The Mother of God from the ground-floor” (2010), “Family Pictures” (2012).

Andrei Cohn

Mda…chiar dacă nu ai văzut niciunul dintre aceste scurtmetraje te invit să nu ratezi ocazia de a viziona lungmetrajul “Acasă la tata”, film care spune povestea lui Robert, un tânăr scriitor care într-un moment de ambiguitate emoțională se întoarce pentru 24 de ore în satul în care s-a născut, pentru prima dată de la moartea mamei lui. Până a doua zi dimineața, își va rescrie toate relațiile personale, cu tatăl, cu cel mai bun prieten din copilărie, cu prima iubire, cu trecutul.

Actorii Alexandru Papadopol și Andi Vasluianu, dar și a regizorului Andrei Cohn vor sta la dispoziția voastră pentru a le adresa întrebări, pentru a vă lămurii în data de 7 noiembrie de la ora 18:30 la premiera de gală a filmului “Acasă la tata” la Cinema Arta – Târgu Mureș.

Post a Comment