Târgu Mureş
01 Dec, Wednesday
6° C
TOP

Adrian Berinde lansează „Arcan”

Adrian Berinde lansează „Arcan”, cel de-al optulea album al său! 🙂

Albumul „Arcan”, înregistrat și produs de Republic Production Tîrgu Mureș, aduce o nouă și neașteptată abordare muzicală.

După mai bine de 21 de ani petrecuți pe scenă, în care s-a consacrat printr-un stil unic, inconfundabil, un amestec de pop-rock-blues, folk progresiv și multă poezie, Adrian Berinde are curajul artistic de a se reinventa și de a se exprima într-o altă viziune sonoră, într-o concepție muzicală inedită.

„Arcan” este rodul colaborării unei impresionante echipe de muzicieni ardeleni, ce și-au dăruit energia, creativitatea și resursele pentru a da viață acestui proiect, care are toate șansele să devină Discul Anului 2017.

Construcția muzicală a albumului „Arcan” aduce un puternic aer de noutate în muzica românească, piesele complexe, amintind de structura polifonică a simfoniilor, alternând cu cele de o tulburătoare simplitate.

Piesa „Dumnezeu râde singur” se bucură de un videoclip revoluționar menit să atragă atenția asupra dezumanizării și degradării ființei umane.

La acest concert-eveniment, Adrian Berinde va urca pe scenă alături de Kovács Norbert (claviaturi), David Alen Clay (clape și voce),  Florin Sorășan (chitară bas), Bányász Alpár (chitară electrică), Szász Csaba (chitară electrică), Ovidiu „Cico” Cristian (tobe) și Tess – Teodora Sântean (backing vocals).

Odată cu albumul „Arcan”, vede lumina tiparului și volumul de poezie „Dumnezeu râde singur”, o antologie ce cuprinde textele tuturor albumelor muzicale semnate Adrian Berinde, însoțite și de alte versuri scrise în perioada 1994 – 2016, volum care va fi disponibil, alături de albumul „Arcan”, în seara evenimentului.

Evenimentul de lansare va avea loc joi, 19 ianuarie 2017, ora 20:00 la Jazz&Blues Club

Se vor tăia bilete de intrare: 20 lei/bilet.

Pe mine m-a cucerit stilul lui și lansarea albumului este un must go to! 😀

Hai și tu!

Post a Comment