Târgu Mureş
02 Dec, Saturday
6° C
TOP

Ajungem Mari caută voluntari

Programul educațional Ajungem MARI dă startul unui nou modul de voluntariat în țară și face apel la oameni de toate vârstele și din toate domeniile să îi ajute pe copiii din centrele de plasament să Ajungă MARI. Prin două ore pe săptămână de educație și joc, voluntarii le transmit copiilor din cunoștințele lor, îi încurajează și îi motivează să lupte pentru un viitor mai bun.

Voluntarii nu au nevoie de experiență de predare pentru că înainte de începerea activităților participă la un training în care învață despre nevoile copiilor din centre si metode de lucru. Voluntarii trebuie doar să aibă 15 ani împliniți, să fie serioși și implicați și să își dorească să ajute.

Fac apel la toţi târgu mureşenii interesaţi de voluntariat să vină şi să încerce cel puţin un modul din Ajungem Mari. Vă scriu asta în calitate de voluntar, deja de 9 luni de zile şi sunt recunoscătoare că am ajuns în acest proiect, pentru că simt că activitatea asta a contribuit la evoluţia mea ca om, iar pe lângă asta am dat de nişte oameni frumoşi şi dornici să ajute. Haideţi să fim în număr cât mai mare.

Înscrierea pentru următorul modul (octombrie – martie) se face până pe 15 septembrie prin completarea unui formular online – http://goo.gl/XXOdCB. Pentru organizarea trainingurilor în județe este necesar un număr de minim 30 de înscrieri, așadar doritorii sunt rugați să transmită apelul colegilor și prietenilor. Mai multe detalii pe  www.ajungemmari.ro, iar pe pagina de Facebook se găsesc scurte poveşti ale voluntarilor de la ore.

Să ajuţi copiii din centre, sa nu ai nici o aşteptare şi să primeşi iubire necondiţionată, e o experienţă fără preţ.

Cel mai frumos e că Ajungem Mari doar împreună.

 

Post a Comment