Târgu Mureş
21 May, Tuesday
26° C
TOP

Ajută-ți copilul să-și dezvolte abilitățile socio-emoționale 

Susținem toate proiectele care vor să aducă un plus în viața noastră și a copiilor din Mureș, proiectele care ajută comunitatea și o îndreaptă spre un viitor mai bun, mai bine gândit și mai dezvoltat.

Laboratorul de Educație dă startul proiectului Creștem împreună care oferă ateliere de dezvoltare personală pentru copiii și părinții din Tîrgu Mureș. Scopul proiectului este de a ajuta copilul să se cunoască și să relaționeze mai bine cu lumea din jur.

Laboratorul de Educație dezvoltă abilități socio-emoționale prin diferite jocuri și activitati adaptate vârstei copilului cu care lucrează. Obiectivele sunt concentrate pe dezvoltarea comunicării verbale și non-verbaleascultarea activă, abilități de interrelaționare și de muncă în echipă, spontaneitate și creativitate și pe înțelegerea și gestionarea emoțiilor.

Se dorește ca prin proiectul Crestem împreună să se ofere copiilor acel cadru în care să se cunoască, să se descopere, să învețe să relaționeze. Trecând prin această experiență, copilul va fi mai încrezător, se va simți mai valoros, va ști mai bine cum să facă față vieții de zi cu zi.

Atelierele se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani și, pe parcursul a 3 luni de zile, vor fi două întâlniri pe săptămână cu copiii pe durata unei ore. Atelierele încep pe data de 21 noiembrie 2016 și se desfășoară în incinta Școlii generale nr 7 din cartierul 7 Noiembrie.

Povești, imaginație, creație, pictură, dans, discuții în fața celorlalți, decizii luate, colaborări, distracție, învățături  = creșteți împreună!

Și pentru că părinții au un rol definitoriu în dezvoltarea copilului, se dorește ca impactul atelierelor să fie maxim, în cadrul proiectului este inclus și un curs de Parenting susținut de Simona Ciff, psihoterapeut și doctor în științele educației. În cadrul cursului veți afla ce să faceți acasă pentru ca aceste abilități să se dezvolte și în prezența voastră.

Înscrierile se fac până pe data de 14 noiembrie 2016 pe pagina de Facebook sau prin e-mail la adresa office@laboratoruldeeducatie.ro sau prin telefon la 0742-460.714 sau 0727-760.735.

Post a Comment