Târgu Mureş
30 Nov, Wednesday
-3° C
TOP

Alerg pentru Spitalul Copiilor – review

 

Sâmbăta trecută, la ora 9 dimineaţa ne-am strâns la Platoul Corneşti pentru o cauză bună; este vorba despre proiectul Alerg pentru Spitalul Copiilor. Un proiect ambiţios care doreşte strângerea de fonduri pentru contruirea unui spital de oncologie dedicat copiilor. Pentru acest lucru este nevoie de 80 de milioane de lei iar mai multe oraşe din România printre care începând din această lună şi Târgu-Mureşul contribuie la strângerea banilor. Iniţiatorii proiectului şi-au propus să strângă aceşti bani de la populaţie deoarece îşi doresc să ducă proiectul la bun sfârşit fără să ia vreun ban de la statul român.

În cadrul primei ediţii de alergare s-a strâns suma de 658 lei în Târgu-Mureş şi 10.207 lei la nivel de România. Locuitorii Târgu-Mureşului s-au arătat interesaţi de acest proiect iar dacă vremea nu ar fi fost capricioasă cred că s-ar fi strâns mult mai mulţi oameni.

Următoarea ediţie va fi în data de 3 octombrie, tot la Platoul Corneşti şi tot de la ora 09.00. Echipa Out in Mureş a fost la Platou sâmbătă pentru a susţine acest proiect şi va face acelaşi lucru şi în data de 3 octombrie.

Haideţi şi voi cu noi!

 

 

 

Post a Comment