Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

J’ai Live Music / Alma Nicole & Jacob

Alma Nicole & Jacob vin să ne cânte, guys!! 😀

Alma Nicole & Jacob vin cu un concept electro-acustic fresh, cu influențe SYML, Daughter, Florence and the Machine. Proaspăt întorși din Scoția unde au filmat primul lor clip, setlist-ul lor include conținut original și coveruri reinterpretate în stilul lor fresh, folosindu-se de voce, efecte, claviaturi, synth si un sistem de live looping.

Alma Nicole

este actriță și muzician. Finalista lui Tudor Chirilă de la Vocea României 2018, a participat la numeroase concursuri de interpretare vocală şi instrumentală, obţinând premii și susținând concerte atât în România, cât şi în străinătate (SUA, Germania, Spania, Austria). Tânăra a câștigat Marele Premiu al emisiunii “8 într-o barcă” (reeditarea emisiunii ” Şcoala vedetelor”).

Jacob aka Ciprian Iacob

este compozitor de muzică de film cu o experiență de 10 ani în industrie, câștigată prin numeroase proiecte de succes în România, Marea Britanie, Franța și Statele Unite.
Compozițiile sale au fost promovate în cadrul unor festivaluri internaționale din Londra, Glasgow, Franța (Cannes), Los Angeles și New Delhi.
Printre colaborările sale recente se află și prestația pe scena principală în cadrul conferinței TEDx Cluj de anul acesta, experiență pe care a preschimbat-o într-un connecting the dots prin muzică live, film și tehnologie. În 2014 și 2016 Ciprian performează în concertul “The Masterpiece”, un proiect care a implicat nume de top din industrie, cum ar fi Hans Zimmer, Thomas Bergersen, sau Uyanga Bold.

 

Hai la J’ai Live Music, sâmbătă 29 februarie 2020 cu începere de la ora 21:30!

Va fi un eveniment foarte fain! 😀

Suport artist: 15 lei.

Enjoy the music, enjoy J’ai Bistrot and Alma Nicole & Jacob!

Post a Comment