Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Am fost la Lansare Lectura #7

Şi vă spun sincer că am fost foarte încântat… Nu neapărat de organizare dar de câtă lume a fost prezentă. Vorbeam cu cineva şi zicea că au fost prezenţi acolo aproape toţi oamenii care contau. Şi mai mult decât atât au fost destul de mulţi peste 30 ani care s-au simţit foarte bine.

Dublin-ul a fost plin ochi vreo 300 de persoane…. concertul , minunat, deabia când a început Alexandrina să cânte m-am putut bucura de revistă şi de lecturatul articolelor. Majoritatea textelor sunt foarte bune , foarte interesante, îmi place că sunt des menţionate  Facebook-ul , Blogurile, online-ul  2.0 în general, ca repere  importante ale generaţiei noastre.

Oricum vă recomand să o citiţi , să o căutaţi prin oraş, este distribuită gratuit în multe locaţii. Despre LeCtura #7 vorbesc…

Poze mirifice făcute de artistul din mine găsiţi pe pagina noastra de FB

Comments (6)

 • Oana

  A fost foarte fain! Si concertul Alexandrinei care a fost “altceva”, interesanta gagica 🙂

  reply
 • a fost fain… dar, tre sa fie un dar… multi nu au prea ascultat-o si nici n-au lecturat lectura ci au mancat si-au povestit… si nu zic asta ca m-ar fii deranjat pe mine, dar au deranjat-o pe draga de alexandrina.
  in rest… genial!!! si felicitari (ei, voua, “lecturei”, etc.)

  reply
 • Adi

  Desi mi-a placut recitalul ei, recunosc ca m-a pierdut dupa a doua melodie. Mi s-a parut muuuuult prea melancolica pentru momentul acela. Cat despre deranjatul Alexandrinei, in momentul in care canti intr-un Pub trebuie sa-ti asumi ca lumea nu v-a sta ca la teatru.

  reply
 • vlad

  Intr-adevar, Adi, nu e nevoie sa stai ca la teatru, dar un minim de decenta trebuie sa existe, mai ales daca stai in primele randuri.

  reply

Post a Comment