Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
9° C
TOP

Am fost la mare

bicicleta castigatoare la Triatlon MamaiaAcesta este continuarea postului Ma duc la mare 🙂

Vineri dimineata am pornit pe la 8 la Mamaia. Prima data mi-am dus bicicleta si dupa am pornit spre autogara. Bicicleta s-a dus la mare cu masina eu m-am plimbat cu mai multe mijloace de transport. Am calatorit cu taxiul de doua ori, cu autobuzul, cu maxi taxi, cu metroul, cu trenul.  Am ajuns la Mamaia pe la 12. Mi-a placut foarte mult plimbarea cu Skoda Fabia rs de la Mamaia la Neptun unde am avut cazarea. Nu am dormit foarte bine, nu a fost buna salteaua, m-a trezit si furtuna si mi-a fost putin frig dimineata.

Dupa ce m-am trezit mi-am recuperat bicicleta si am mancat. Am pornit spre start pe bicicleta pentru ca nimeni nu mai avea loc pentru inca o bicicleta. Am ajuns la start unde a fost multa lume. Am pus bicicleta in zona de tranzitie si am inceput sa cautam un innotator cu Bogdan pentru ca innotatorul echipei Splash, Flash and Dash  Ionut Bizau nu a reusit sa ajunga la Mamaia. Dupa cateva incercari ne-am oprit la Andra care nu era la primul triatlon si a fost in echipa de fete care a castigat la trialonul Fara Asfalt. Asta m-a motivat si mai tare si si pe colegul meu Mihai Teodorescu care urma sa fuga dupa ce termin eu cu bicicleta.

Cursa a fost destul de intensa. Pana cand a iesit primul concurent din apa am fost destul de relaxat, dar dupa aceea a inceput sa-mi creasca nivelul de adrenalina. Am devenit si mai nerabdator cand a iesit prima bloggerita din apa, am inceput sa caut delfinul nostru. In cursa au fost 5 echipe de bloggeri asa ca am avut si un concursi intre echipele de bloggeri. Desi mi-a parut o vesnicie, numai dupa cateva minute a iesit din apa si Andra. Cum a iesit din apa eu eram deja la picioarele ei, am luat cipul si am fugit repede la bicicleta. Am pornit foarte repede si am inceput sa trag tare. Am simtit foarte repede lipsa incalzirii, prima data au inceput sa-mi doara picioarele si dupa plamanii. Pana m-am incalzit mi-am dat seama de unde sufla vantul si mi-am finalizat tactica. Cand aveam vant din fata incercam sa mentin viteza in jur de 35 km/h iar cu vantul din spate mergeam cu peste 40. Am depasit foarte multi concurenti, am depasit cativa concurenti si de doua ori. Am terminat in sub 31 de minute cu viteza medie de peste 35 km/h. Dupa ultima intoarcere am tras foarte tare, asa de tare incat a trebuit s-o las mai moale sa mai am energie sa fug pana la colegul de echipa si sa-i predau cipul. Dupa ce am predat cipul a trecut ceva timp pana mi-am revenit, nu credeam ca o sa obosesc asa de tare in vreo 18 kilometrii cat imi arata ceasul.

Colegul de echipa a alergat foarte bine asa ca am terminat cursa in 1:13:24 pe locul 12 la general si pe primul loc in cursa bloggerilor. Fiecare concurent din primele trei echipe de bloggeri a castigat un weekend la Predeal la pensiunea Casa Bunicii.

Din pacate nu am putut sa raman la premiere, dupa concurs am spalat transpiratia in mare si am pornit acasa. Asa am rata sa urc pe scena alaturi de ceilalti bloggeri dar macar am ajuns acasa inainte de miezul noptii.

A fost primul meu concurs de triatlon, a fost primul meu concurs de sosea, a fost primul meu concurs pe cursiera, a fost primul meu concurs in echipa… si a fost primul meu concurs pe care l-am castigat. In afara de weekendul de la munte am mai castigat si niste prieteni:  Rares CojocaruLiliana Mercan, Dana Dulea, Florin Rusanu, Andra,  Gabriel CiobanuVlad DuleaElena CiricRoxana BursucClaudia SofronMihai TeodorescuFlorea Cristian,Valentin Bosioc si Cezar Vasile. Ma bucur ca am avut ocazia sa concurez alaturi de voi 🙂

Vreau sa-i multumes in primul rand lui Mihai pentru ca m-a impins de la spate sa completez formularul, lui Chinezu pentru ca m-a ales, lui Bogdan Antohe pentru ca a muncit foarte mult pentru noi (si pentru sandvis), Master Ski & Bike Club pentru ca m-au ajuta la transport si multe multumiri colegilor de echipa!

Poza care imi place cel mai mult de la concurs, si poate cea mai reusita poza din acest an:

Multe multumiri fotografilor, mai multe poze aici.

Puteti sa cititi acest post in engleza pe blogul meu.

Post a Comment