Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
13° C
TOP

Am fost la Tunning Show

Acuma vă zic cât pot de sincer că primul lucru care m-a lovit din plin a fost frigul. Când am văzut duminică 9 grade pe afişajul de bord al maşinii m-am bucurat pentru că era aproape că era de două ori mai cald decât sâmbătă la vreo 5 grade celsius.

Cât despre eveniment după mine a fost unul reuşit cel puţin prin prisma faptului că spre deosebire de toate celelalte evenimente făcute pe la promenada pe sistem Malio acesta  a livrat ce a promis. Nu briz brizuri , nu tu vânzări de asigurări sau tractoare.

În rest maşini foarte faine … personal mi-a plăcut un peugeot 206 alb … de departe cel mai stylish de acolo. Nu era nici foarte colorat, nici plin de boxe, nici nimic dar aşa simplu, curăţel, finuţ modificat.

Eu sper că la anul să nu mai fie asa de frig ca sa fie si mai multa lume… dar din câte îmi povestise Mihai Radu la anul va fi în mai. Aşa că e bine

PS: ultima poză e făcuta la magnificul Târg de antichităţi organizat de piţipoancele Malio şi unde puteţi vedea că se vindea ciocolată de casă antică. de asemenea mai erau ceasuri Fossil, Esprit , Guess, antice din colecţii 2000-2006 rahaturi handmade, ţigănii de toate felurile.

Comments (7)

 • patachon

  tuning. ca sa stii la anu’

  reply
 • patachon

  sigur, as putea, dar cred ca varianta optima ar fi sa te documentezi tu inainte de a folosi cuvinte pe care nu le (prea) cunosti

  reply
   • patachon

    :)) superb aforism, trebuie sa-l tin minte

    reply
 • Dorian

  ba frate tu chiar esti analfabet!!
  si mai ai tupeu sa vorbesti de altii!

  reply
  • patachon

   te adresezi cuiva anume?

   reply

Post a Comment