Târgu Mureş
20 May, Monday
16° C
TOP

Andre Rizo în Cuba Ground

Andre Rizo în Cuba Ground Târgu-Mures pe 1 februarie de la ora 23.00.

Virtual Reality 360 pe platformele de social media și grafică VR 360, acest turneu aniversar de 10 ani promite tuturor posibilitatea de a se simți prezenți la petrecerea lui Andre, aflându-se în spatele unui laptop, al unui smartphone sau folosind tehnologia VR.

România este prima țară din Europa în care se organizează un astfel de turneu.

În ultimii doi ani în care a avut peste 200 de gig-uri, cu peste 24 single-uri și 11 remixuri într-un an, Andre Rizo a fost desemnat cel mai bun DJ din România în 2019 și s-a clasat în Top 20 Tech House Beatport Worldwide alături de nume precum Solardo, Martin Ikin, Nic Fanciulli, Tube & Berger și alții, iar stilul groovy al lui Andre a cucerit peste 1,5 milioane de ascultători pe Spotify în 2019.

Oradea, Timișoara, Arad, Cluj Napoca, Sibiu, Alba Iulia, Brașov, Târgu Mureș, Iași și nu numai, pregătiți-vă pentru primul turneu DJ VR 360 din Europa!

Andre Rizo este un artist semnat Forward Agency care îi reprezintă și pe DJ-ul și producătorul ce s-a clasat pe topurile Billboard Manuel Riva, Sasha Lopez – deținător a două discuri de aur, Andrew Dum care a susținut primul DJ turneu național din România în 2018, ALBWHO și alții.

RSVP: 0757 322 91

www.andrerizo.com

Post a Comment