Târgu Mureş
28 Sep, Tuesday
16° C
TOP

Andrey Pushkarev, Mihai Popoviciu & Saboar @ Carioca

Lansarea petrecerilor Carioca din 2015, nu ar putea începe mai bine! Organizatorii ți-au pregătit un eveniment special. Îi au ca invitați pe Andrey Pushkarev, Mihai Popoviciu și Saboar..

Numărul biletelor puse la vânzare este doar de 250. Pe lângă colaboratori și prietenii apropiați, cei de la Carioca Club te așteaptă și pe tine, pe 24 ianuarie, de la ora 22:00.

Accesul se va face pe bază de invitații (care vor fi înmânate personal) și pe bază de bilet. Pentru că biletele sunt limitate, achiziționarea acestora se poate face pe baza unei rezervări prealabile, cu valabilitate de 48 de ore (aceasta fiind anulată dacă biletul nu este ridicat în termen de 2 zile de la rezervarea acestuia) sau direct din următoarele locații:

J’ai Bistrot
Pensiunea Cristina
Gallery Café

Pentru rezervare, trimite mesaj pe Facebook, Carioca Club.

Sper că vei ajunge la petrecere, având parte de o seară memorabilă!

 

A Carioca, 2015-ben elindított esemény sorozata, nem is kezdődhetne jobban! A szervezők ugyanis egy különleges eseménnyel készülnek. Meghívottjaik Andrey Pushkarev, Mihai Popoviciu és Saboar lesznek.

Az eladásra szánt jegyek száma, csupán 250 darab. A támogatók és közeli barátok mellett, A Carioca Club téged is vár, január 24-én, 22:00 órától.

A belépés csakis meghívók  (amelyeket személyesen adnak át), illetve jegy által lesz lehetséges. Mivel számuk korlátozott, előzetes megvásárlás esetén szerezhetőek be, amelynek időtartama 48 óra (a jegy érvényét veszti, ha lefoglalása nem veszed át, 2 napon belül), illetve az alábbi helyszíneken:

J’ai Bistrot
Cristina Panzió
Gallery Café

Foglalásért, írj Facebookon üzenetet, a Carioca Club oldalán.

Remélem részt veszel ezen az emlékezetes estén!

Post a Comment