Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
21° C
TOP

Aniversăm 10 ani de Auchan Romania!

Hipermarketul Auchan Tîrgu-Mureș este cel mai mare magazin din oraș cu o suprafață generoasă de vânzare,oferă cea mai mare gamă de produse, totul în cadrul păstrării și întăririi politicii speciale de prețuri mici la toate produsele, în fiecare zi.

Cea mai mare gamă de produse: peste 50.000 produse alimentare și nealimentare, de la produse de panificație până la ultima modă în tehnologie.

10 zile de evenimente aniversare, oferte speciale și multă distracție pentru copii!

Astăzi, 7 oct.2016 Auchan Promenada Mall vă așteaptă cu mic, cu mare începând cu ora 16:00 să îl asistați pe Masterchef Liviu Balint care va susține un spectacol de gătit, iar începând cu ora 18:00 Auchan vă așteaptă să vă bucurați  de Ansamblul Artistic “Hora”, de o degustare de produse marca Auchan, de Clovnul Marcelino care va oferi un spectacol dedicat copiilor iar Prințesa Batistuță va picta fetițele pe față! 🙂

În plus, Auchan a pregătit trei proiecte sociale : Ajutor Umanitar, Mediu, Educație. Haideți în magazinele Auchan până în data de 25 oct.2016 și alegeți proiectul social pe care vreți să îl implementeze Auchan în Tîrgu Mureș!

Tu votezi, Auchan finanțează!

La mulți ani, Auchan!! La cât mai mulți ani de prețuri mici și produse de calitate!! 🙂

Post a Comment