Târgu Mureş
21 Sep, Tuesday
8° C
TOP

Aniversare Club Jazz : 6 ani

Pe vremea începutului tinereţii mele, în vogă prin oraş erau cluburile Cuba (actualul Club Tineret), Apollo (care nu mai există) şi Jazz. În Cuba nu îmi plăcea de nici un fel, era de un kitsch execrabil, cam ca şi acum de altfel :D, prin Apollo mai mergeam uneori, dar în Jazz îmi plăcea/place cel mai mult. Nu e de mirare că la gala premiilor Outinmures a primit premiul “Cel mai bun Club din oraş”, Editors choice.

Şi de ce îmi place mie cel mai tare în Jazz e pentru că lumea în general e relaxată şi merge acolo să danseze, să se simtă bine şi nu să vâneze căprioare, aşa cum se întâmplă în cele mai multe cluburi. Drept şi cu mâna pe inimă declar, că mă cam feresc de clubbing în ultimul timp pentru că nu mă dau în vânt după tot procesul ăsta de “te-am văzut, mi-ai plăcut…mâine sper să bem la mine un suc”. Cum spuneam, în Jazz parcă  nu e cazul. Adică, da se mai cuplează oamenii, dar stilul cumva e mai elegant :D. Just saying.

Deviez grav de la traseu, de fapt ce vreau e să vă informez că Jazzul aniversează 6 ani de existenţă. 6 ani de muzică bună, de numere de stand up comedy sau de concerte unu si unu :P. Următorul concert, pun pariu că va fi un succes total, este aşa cum am mai scris şi noi Viţa de Vie acustic; nu fiţi ignoranţi şi veniţi, are să fie awesome.

Aşadar, pentru ultima dată: Jazz 6 ani, duminică 7 aprilie începând cu ora 20.00. Invitaţii de onoare sunt aşa: în sala mare Ovidiu Cernăuţean, tipul ăla ce ne-a reprezentat la Eurovision împreună cu Paula Seling, an în care am putut şi noi să fim cu fruntea sus :D.  Ovidiu va fi însoţit de ,,The Vagabonds”, iar pe lista de invitaţi îl regăsim şi pe Viziiiii al nostru, de care aud cu drag în fiecare săptămână. You GO VIZI. Iar în sala mică va cânta la pian Demeter Ottó. Pentru ambele evenimente biletul e 10 lei.

Atunci când mă gândesc că vreau să dansez şi să beau ceva, direct la Jazz&Blues mă duc cu gandul, de aceea în prag de ziua lor vreau să le mulţumesc şi să le urez din partea echipei OutInMures un călduros La Mulţi Ani şi să auzim de ei numai lucrui bune.

 

Post a Comment