Târgu Mureş
22 Oct, Friday
11° C
TOP

Artiștii pentru artiști

Nu pentru prima oară, Teatrul Național Târgu-Mureș (prin cele două Companii ale sale) se alătură Campaniei Naționale ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI, eveniment organizat de UNITER.

Actorii târgumureșeni vor susține reprezentațiile CARTEA JUNGLEI din data de 8 martie 2018, de la ora 17.00, la Sala Mare și FEKETE PÉTER din data de 18 martie 2018, de la ora 19.00, la Sala Mare.  Biletele vândute la aceste spectacole vor fi virate în contul campaniei.

Campania Națională ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI este un eveniment organizat de UNITER, aflat la cea de-a 17-a ediție, dedicat sprijinirii artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă.

În afara reprezentației speciale din 8 Martie, iubitorii teatrului mai pot vedea spectacolul și miercuri 7 martie 2018, de la ora 19.00, la Sala Mare.

Sunteți invitați în aventura extraordinară a lui Mowgli, un băiat crescut de lupii din junglă. Cu ajutorul prietenilor săi (ursul Baloo, pantera Bagheera, pitonul Kaa), Mowgli învață cum să trăiască în legea junglei. Treptat, el va descoperi nu numai legile animalelor, ci și pe cele ale oamenilor. O poveste despre viață, supraviețuire, prietenie și singurătate, un traseu curios de la copilărie la maturitate al unui băiat ajuns într-un loc în care lucrurile nu se întâmplă într-un mod obișnuit.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete din incinta Palatului Culturii (de marți până vineri între orele 12:00 şi 17:30, tel. 0372 951 251)

De asemenea,  Casieria din incinta Teatrului va fi deschisă de marți până vineri, între orele 9:00 şi 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, tel. 0365 806 865).

Spectatorii au și posibilitatea de a achiziționa biletele online de aici.

Enjoy the show și fă o faptă bună! 😀

Post a Comment