Târgu Mureş
15 Jul, Monday
33° C
TOP

Aşa să tot booha-eşti.

De obicei nu sunt o persoană punctuală. Nu încerc să induc nimic nimănui, doar atest un mare adevăr.

Toate astea se schimbă, când e vorba de o petrecere, mai ales când e vorba de petrecerea organizată de Booha. Am ajuns acolo la 10 şi câteva minute, încrezătoare, până am intrat şi am văzut că bate vântul, frunza-n dungă şi eu nu cunosc nici un suflet.  Am scanat rapid încăperea cu gândul “oare unde or să intre atâţia oameni, că doar e cam mic”. Au intrat şi s-au simţit bine toţi, mulţi, vreo 300 după ochiul meu, neformat.

După vreo 10 minute, apare prima persoană cunoscută mie. Slavă Domnului!!! Îl îmbrăţişez, îl binecuvântez pentru alegerea înţeleaptă de a nu veni la 11, cum au făcut toţi oamenii normali. Direcţia : bar. A început ca orice altă petrecere, chill, poveşti, cum mai eşti, ce ai mai făcut, etc. Au apărut apoi pe rând alte persoane cunoscute mie, cu media de vârstă 25-26 de ani. Noi aştia, trecuţi de studenţie şi preferabil cu locuri de muncă stabile, am reprezentat aproximatv 20% din public. Restul, studenţi, adepţi ai distracţiei fără limită superioară. Dar… când a început the real deal, ne-am contopit toţi şi nu mai făceai diferenţa de vârstă. Toată lumea era la unison. Muzică excelentă, atmosferă care m-a invadat cum nu aş fi crezut posibil şi apoi dans, dans, dans. Nu s-a stat jos, nu erau motive pentru aşa ceva.

Organizarea petrecerii s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor. S-a simţit că nu e vorba de un grup de amatori. La tot pasul coş de gunoi, două baruri, cu reguli stricte (unul pe bază de jetoane pe care le primeai la intrare, celălat bere fără număr); central aşezat era pupitrul Dj-ului. Şi ce mai DJ. Ştia exact când şi ce melodie să ne servească. Îmi aminesc că la un moment dat, simţeam că deja e prea mult House, dar nu am apucat să îmi exteriorizez gândul, că a şi început New York, New York-ul lui Sinatra, dar într-o varianta dansabilă.

Inainte de petrecere s-au auzit prin Târg poveşti, cum că locul ales ar fi cam nepotrivit. Eu contrazic spusele acestea. Mi s-a părut ideal, baie curată, posibilitate să ieşi pe terasă atunci când fumul e prea mult, şi a fost de câteva ori.

Cam astea sunt părerile mele despre booha-ială. Mă felicit pentru alegerea făcută de a da attend, a meritat. Felicitări băieţilor de la Booha, pentru că au dus termenul de party într-o cu totul altă dimensiune.

Completare de la Mihai: au capu! mi-e rau… Doamne nu mai beau! :)) a fost fain…. dar ori am fost eu la prea multe petreceri ori am fost implicat în organizări de prea multe feluri dar nu am simţit acea emoţie cum ar trebui.  Dar oricum se vede ce înseamnă să ai logistică bună…. şi experienţă. În rest Doamne ajută …. să scap cumva de weekendul ăsta  că deja mă simt ca un beţiv notoriu. Încep să beau de miercuri şi termin marţi.

Pozele vor apărea azi cândva la Booha.ro şi la noi peste vreo 2 zile că aşa e protocolul :))

PS: cei de la 24FUN au urcat deja câteva poze, aici.

1 noiembrie 2012 editia numarul 2! vezi detalii!

Comments (1)

 • dada9021

  wow…ce mai party…..
  ce-i drept…se incepe miercu cu jazz….si se termina duminica/marti…dupa preferinte…
  nu ma asteptam la un party atat de tareeeeeee….
  a fost cea mai buna alegere….
  😀

  reply

Post a Comment