Târgu Mureş
23 Oct, Saturday
14° C
TOP

Astăzi „Cloaca” revine la Sala Mică a Teatrului Naţional Târgu-Mureş

Nu aveți planuri pentru sâmbătă seara? Ce spuneți de un spectacol?

Compania „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş anunță o nouă reprezentație a spectacolului Cloaca de Maria Goos, în regia lui Theodor-Cristian Popescu.

Beneficiind de o distribuţie de excepţie, în care se regăsesc actorii Dan Rădulescu, Nicu Mihoc, Nicolae Cristache, Alexandru Pavel şi Raisa Ané, „Cloaca“ este un spectacol cu mare priză la public prin povestea emoţionantă pe care o propune, dar şi prin chimia excepţională a grupului de artişti implicaţi. Dacă mai adăugăm şi inspirata scenografie semnată de Velica Panduru, putem spune că spectacolul „Cloaca“ este un produs teatral complet, realizat în minuţioasa direcţie de scenă a carismaticului regizor Theodor-Cristian Popescu.

O combinaţie reuşită de comedie, dramă, sensibilitate, cinism şi erotism, spectacolul de faţă, în afară de faptul că reuşeşte să pună în valoare actorii, este unul cu ţinută şi cu substanţă.

Mircea Sorin Rusu, LiterNet.ro

Actorul Alexandru Pavel a câştigat pentru rolul Tom din spectacolul „Cloaca“ Premiul pentru cel mai bun actor la Festivalului de Teatru Scurt de la Oradea, în 2012.

Reprezentaţia va avea loc astăzi, 9 noiembrie, de la ora 19.30, la Sala Mică.

Post a Comment