Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP

Astoria Mureș, în finala națională Neymar Jr’s Five

Bravo băieți!! 😀

Tîrgu Mureș a fost cel de-al patrulea oraș în care Neymar Jr’s Five s-a oprit pentru a căuta cei mai talentați fotbaliști din cadrul turneului.

Emoțiile au fost și mai puternice pentru că de aici a venit echipa câștigătoare a finalei naționale de anul trecut, Hau că Bau, echipă care a reprezentat România la prima finală mondială!

Cele două terenuri din incinta Complexului Sportiv Agora au găzduit cele 32 de echipe, venite să ne arate că mureșenii excelează la fotbalul cinci-la-cinci. Au jucat cot la cot tată și fiu în aceeași echipă, iar dirigintele a venit să-i susțină pe cei cinci elevi ai clasei a 11-a G, din echipa cu același nume.

Participants perform during Neymar Jr’s Five Qualifiers in Targu Mures, Romania on April 29, 2017

Competiția a fost acerbă, fiecare echipă prezentă dorindu-și victoria. Au fost multe meciuri care s-au încheiat cu golden goal, au fost multe cartonașe galbene, eliminări, goluri spectaculoase și…foarte multă strategie. Meciurile au fost mult mai lungi decât la etapele de calificări precedente, cele mai multe terminându-se în limita celor zece minute de joc.

Jucătorii au impresionat pe teren dar au și stat foarte bine și la capitolul creativitate, atunci când a venit vorba de numele echipelor înscrise – Inter Solo, Los Galacticos, West Ham Rodna, Narnia, Spartanii, Ball In, Shisha sau Vikingii.

În finală au ajuns echipele Astoria Mureș și F.R. Ady. Ambele echipe câștigaseră toate meciurile până în finală. Meciul a fost unul foarte echilibrat, ambele echipe având jucătorii foarte bine poziționați în teren, însă, încetul cu încetul, Astoria Mureș a reușit să elimine rând pe rând toți membrii echipei F.R. Ady, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 5-0 în opt minute. Astfel, echipa Astoria Mureș completează tabloul finalei naționale din 10 iunie de la București.

Participants perform during Neymar Jr’s Five Qualifiers in Targu Mures, Romania on April 29, 2017

 Astoria Mureș, alături de ABC United (București), NetRom (Craiova) și FC Banatul (Timișoara) sunt cele patru echipe calificate în finala națională.

Outplay them all! 😀

Foto: Mihai Stetcu / Red Bull Content Pool

Post a Comment