Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP

Atelier de cusut motive tradiționale românești

Un nou proiect marca Work At Home Moms România și Creative Hands dedicat mamelor active și dornice de a învăța lucruri noi.

Atelierul programat pentru săptămâna viitoare este unul de cusut motive tradiționale românești și este dedicat începătorilor.

Aureliana Lixandru , membră a asociației Creative Hands, va arăta mamelor cum să coasă modele inspirate din folclorul românesc, vor învăța lucruri interesante despre ațe, țesături, ustensile folosite în acest meșteșug. Vor fi prezentare câteva tipuri de cusături folosite în broderia tradițională, unele simboluri și semnificațiile acestora.

Toate informațiile primite în cadrul acestui proiect ar putea pune bazele unui nou hobby sau chiar ale unei îndelenticiri profitabile pentru viitor.

Evenimentul va avea loc miercuri, 19 no.2014, ora 18:00, la restaurantul Con Amore by Aloo Radu.

Donaţie sugerată este de 35 lei, în această sumă fiind incluse materialele șă instrumentele de lucru.

Numărul de locuri la atelier este de maxim 12.

Încrierile se fac trimițând un e-mail la adresa oana.pintilie@wahm.ro

Dacă ești o mămici active, dornice de a învăța ceva nou, trebuie să bifați și un astfel de atelier. Veți duce acasă o frumoasă felicitare lucrată manual, decorată cu modele românești cusute.

Ca să îți faci o idee despre lucrările Aurelianei, intră pe pagina asociației Creative Hands și pe pagina ei de facebook aici. 

 

Spor la cusut!! 🙂

 

 

Post a Comment