Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP

Ateliere de programare pentru copiii din Târgu Mureș

Simplon Romania împreună cu Orange România  organizează pe 27 iunie, în Târgu Mureș, ateliere de programare pentru copii – Fast SuperCoders – utile pentru dezvoltarea competenţelor digitale ale copiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani.

Atelierele vor avea loc în intervalele orare 10:00-12:00 și 12:30-14:30, la Smart Shop-ul Orange localizat în Piata Trandafirilor nr. 23. Copiii trebuie să vină însoțiți de profesori sau părinți, iar participarea este gratuită.

Atelierele sunt special concepute pentru copiii cu vârste între 10 și 13 ani care vor să învețe bazele programării prin joacă. Copiii vor învăța noțiuni generale din programare precum bucle, instrucțiuni, algoritimi, depanare, condiții etc. Pe parcursul atelierelor, vor crea programe pentru a rezolva probleme și vor dezvolta jocuri și povești interactive pe care le pot ulterior distribui. Trainerii vor acorda suport și vor monitoriza permanent activitatea celor mici. La final, copiii vor primi recomandări pentru a continua activitatea acasă și obține certificatul de absolvire nivel 2 pentru micii programatori.

Locurile sunt limitate (20), iar înscrierile se pot face AICI.

Spor la codat :).

Post a Comment