Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP
cineplexx

Avatar Calea Apei la Cineplexx!

Fanii lui James Cameron se pot delecta în a doua jumătate a lunii decembrie la Cineplexx cu al doilea film Avatar, apărut la 13 ani de la lansarea primei părți.

AVATAR: CALEA APEI ( AP12 )

PREMIERĂ: 16 decembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba maghiară, 3D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 3D subtitrat în limba română HFR

GEN: Actiune, Aventura

DISTRIBUȚIE: Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Stephen Lang, Sam Worthington, Cliff Curtis

SINOPSIS: La câțiva ani după lupta cu pământenii, extratereștrii de pe Pandora își continuă liniștiți viețile. Jake Sully trăiește fericit în noul lui corp alături de iubita lui. Fericirea celor de pe Pandora este însă pe cale sa fie distrusă de o nouă amenințare. North este liderul unui clan de extratereștrii necunoscuți care își spun “venusieni”. Acestia încep încetul cu încetul să provoace mari pagube pe Pandora, iar Jake realizează că trebuie să ia masuri împotriva fiarelor spațiale. Pe locuitorii de pe Pandora îi așteaptă o bătălie epică în care Jake va trebui să riște totul, poate chiar și propria lui viață.

ATENȚIE! Filmul conține mai multe efecte și secvențe cu lumini intermitente care pot afecta persoanele care suferă de epilepsie fotosensibilă sau au alte fotosensibilități.

PROGRAM:

3D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

3D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ

Post a Comment