Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
10° C
TOP

AVi anniversary XIV

A venit timpul să aniversăm, să îi cinstim = AVi anniversary!
CharlieVidiON și Lowkodi vor asigura predarea lecției-maraton de cultură muzicală underground cu ocazia aniversării a 14 ani de clubbing la AVi.

14 ani de AVi!! 14 să fie cea mai tare AVi anniversary din oraș!

Timpul trece implacabil, iar amintirile din AVi se numără printre cele mai prețioase pe care le-ați creat de-a lungul tinereții AVi. O parte din echipa AVi a crescut acolo și s-a dezvoltat în clubul de pe strada Poștei, de-a lungul a 14 ani piperați cu artiști fabuloși, care au lăsat în urma lor lecții de cultură muzicală.

Artiști precum RhadooRareshPrikuPrasleaAda Kaleh RomâniaHerodotSuciuTulbureVinyl Speed AdjustSeppCrihan și mulți alții au marcat pentru totdeauna ”căsuța” technoului mureșean, lăsând loc altor artiști faimoși să scrie istorie muzicală în anii ce vor urma, la noi în oraș.

Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștințe despre CULTURA muzicală TECHNO.

◑ Participarea la evenimentele #AVi echivaleaza cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioara (R.O.I)

◐ Accesul în AVi se face până la ora 03:30!

⧗ Support artist & event ⧗

Bilete online AICI.

‼ Capacitatea clubului este limitată, în concordanță cu normele I.S.U., astfel că recomandarea clubului este: grăbește-te în a-ți achiziționa biletele, pentru a fi sigur de accesul în club.

Așadar… hai vineri, 9 nov.2018 începând cu ora 23:00 la Club Avi-Cola!

Happy, happy b-day AVi! AVi anniversary mood on! 😀

Post a Comment