Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP

Awake anunță nume noi!

Lume Lume!!! se anunță nume mari la AWAKE FESTIVAL 🙂

Așa cum bine știți deja în perioada 1-3 septembrie, Domeniul Teleki din Gornești (Târgu Mureș) găzduiește un festival care cu siguranță nu trebuie ratat.

Nume mari care se regăsesc pe line-upul festivalului sunt Rag’n’Bone Man, Tom Odell cărora li se adaugă Modestep pentru stilul său muzical interesant, bazat pe un amestec de elemente electronice de dubstep şi drum & bass cu influenţe hard rock și Irie Maffia trupă ungurească cu experiență pe scena muzicii live bazată pe reggae și dancehall, show-urile lor fiind electrizante datorită îmbinărilor cu hip hop, funk ți rock.

Astfel listei cu artiștii deja confirmați: Rag’n’Bone Man, Tom Odell, Mary PopKids, Subcarpați, Golan, Jurjak și Les Elephants Bizarres i se adaugă 10 noi nume precum Modestep, Irie Maffia, Axel Thesleff, Alternosfera, Kiscsillag, Șuie Paparude, Gojira & Planet H, DJ Sauce, Szempöl Offchestra, T-Boys: Goranga & Missile cât și DJ Shiver.

Experiența de festival este clar diferită pentru cei cu abonament față de cei care aleg abonament + camping.

Organizatorii s-au gândit să ofere celor care aleg să campeze o zonă de Glamping (camping VIP), adică cazare cu stil care constă într-o oază de liniște, cu iluminare artistică pe timp de noapte ce va cuprinde un număr limitat de iurte, fiecare iurtă are capacitate de 4 persoane și va putea fi închiriată la prețul de 1100 lei, ca opțiune pentru cei care dețin abonament de 3 zile cu camping. De asemenea, participații vor avea la dispoziție în zona de camping și opțiunea de pre-pitched tent, care presupune închirierea unui cort de 2 persoane echipat cu 2 izoprene, la prețul de 200 lei, pentru 3 nopți.

 

Eu zic că toamna aceasta o să înceapă foarte frumos puntru iubitorii de muzică live. 🙂 Dacă noile nume te-au convins că nu trebuie să lipsești de la AWAKE FESTIVAL te invit să-ți cumperi bilet, fie online, fie din magazinele partenere.

În perioada 2 martie – 31 mai abonamentele de 3 zile se pot achiziționa la prețul EARLY BIRD

  • 151 lei, doar abonament
  • 175 lei, abonament + camping

opțiunile de Glamping și pre-pitched tent sunt de asemenea disponibile.

Mai multe detalii puteți găsi vizitând site-ul www.awakefestival.ro cât și pagina de Facebook a festivalului, www.facebook.com/AwakeFestival.Ro

Post a Comment