Târgu Mureş
15 Jul, Monday
28° C
TOP

Baba Dochia în G Point Cafe

Orăşelul nostru nu e mare, dar spre marea noastră bucurie nu e niciodată ocolit de evenimente.

Nu mă pricep eu prea bine cu muzica electronică, dar pentru cei care sunt în temă cu subiectul, probabil că Baba Dochia nu e un nume străin. Ei atacă în mare stilul muzical electronica/electronic rock/nu beats cum ar fi piesa asta. Trupa este formată din Marius Pop bucureştean, Leon Lototchi din Cluj, ambii având rădăcini sighişorene (informaţia asta cu genealogia lor nu e relevantă, dar mă leg de tot ce dă bine penru oraşul şi judeţul nostru). Ei bine, despre ei, am aflat că vor face un stop la Tîrgu Mureş, locul ales fiind G Point. Ştiţi, e cafeneaua aceea de pe Cuza Vodă.

Cei de la Baba Dochia nu sunt singuri, ei vor fi asistaţi la partea de visuals de No Bijoux… despre care am mai scris, el fiind în spatele seriilor de videoclipeee din J’ai Bistrot. 

Până când va avea loc show-ul propriu zis vă las încă o piesa de-a lor, Pastele Cailor îi zice (super inspirat nume by the way).

Aşadar şi prin urmare, sâmbătă 19 ianuarie, începând cu ora 21.30, în cafenea G Point sunteţi aşteptaţi cu totii, cunoscători ai muzicii electronice şi nu numai, pentru a urmării împreună show-ul făcut de  Baba Dochia. Multă baftă băieţi. Vă aşteptăm la Tîrgu Mureş :).

Era să uit: evenimentul este creat si pe facebook, join it.

Post a Comment