Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
32° C
TOP

Bal mascat în stil veneţian în Old City Pub

Aşa cum ne-au obişnuit, cei din Old City Pub, vin în întâmpinarea noastră cu o nouă propunere de petrecere.

Tema e una mai ingenioasa decât Hat Party, părerea mea, şi anume, petrecere cu măşti în stilul celor veneţiene. Dacă nu aţi ajuns încă la Veneţia, nu are nimic, puteţi să vă puneţi orice mască, sau şi mai cool, să veniţi cu propria creaţie, pentru puţină originalitate şi sanse mari să câştigaţi un premiu; asta în cazul în care se respectă tradiţia de a premia cea mai originala mască (în cazul de faţă), cum a fost cazul Iuliei, la Hat Party.

Pentru fanii Gossip Girl (ştiu eu cel puţin o fană împătimită), puteţi să vă imaginaţi că sunteţi la petrecerea din serial, ţin minte că a fost un asemenea party la un moment dat; tot ce pot să le urez celor din Old City e ca balul să fie la fel de glamorous şi de succes.

Petrecerea va avea loc Sâmbătă, 5 mai, începând cu ora 22.00, aşa că mai aveţi două zile la dispoziţie să vă procuraţi cea mai sofisticată (mă!) mască. Numărul de telefon la care vă puteţi rezerva o masă, dacă mai sunt locuri, este 0736 388 923. Intrarea este liberă, cu condiţia să aveţi mască la voi, iar dacă nu aţi reuşit în timp util să faceţi rost de acest accesoriu, atunci contra sumei modeste de 10 lei, veţi primi o mască din partea organizatorilor. Sunt curioasă dacă puteţi păstra masca, pentru că mi se pare o super afacere să plăteşti 10 lei şi să primeşti la schimb o mască :).

 

 

Post a Comment