Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Balcony TV Sessions with the Balcony Players

Un gen de muzică pe care nu îl întâlnim atât de des în țară sau la radio/TV dar este genul de muzică care își mișcă ascultătorii! 🙂

The Balcony Players (NL, BE, USA, IT) sunt o trupă Klezmer/gypsy energică care se mândrește cu a lor gen muzical și cu faptul că își fac publicul mereu să danseze și să se simtă bine. Multe piese originale, inspirate din turneele și călătoriile din jurul lumii. Au avut ocazia și mare succes concertând în țări ca Ungaria, Olanda, Austria, Belgia, Irlanda, Spania, Brazilia, India și SUA.

În 2014 trupa a lansat în SUA albumul “Balcony Adventures Around the World”, album care inspirat din călătoriile trupei, cântece folk pe care le-au învățat în călătorii.

Balcony Players este reprezentat de:

  • Moniek de Leeuw NL (vioară, voce, compoziție)
  • Johan de Pue BE (chitară, voce)
  • Ilse Roskam NL (acordeon, voce)
  • Martin Masakowski SUA (bass dublu, voce)
  • Vincenzo Castellana IT (percuție, voce)


Pe lângă faptul că își fac publicul fericit și să danseze, trupa încearcă să ajute și natura, cd-urile lor fiind realizate din materiale reciclabile, iar o parte din profituri sunt donate.

Haideți în seara zilei de joi, 07.07.2016 la J’ai Bistrot, începând cu ora 20:00 pentru a vă bucura de un gen muzical inedit, plăcut și dansant.

Se vor tăia bilete la intrare, 10 lei/bilet.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Balcony TV Cluj.

Să aveți o seară faină! 🙂

Post a Comment