Târgu Mureş
24 Mar, Friday
14° C
TOP

Balul Bobocilor UMF

“What happens in Vegas, stays in Vegas”.  Acesta este motoul Balului Bobocilor, organizat de UMF, la Teatrul Național Târgu-Mureș, pe data de 1 decembrie, de la ora 17:00. Balul îți oferă șansa, de a călători pentru o noapte, în Oraşul Luminilor. Evenimentul începe cu plimbarea prin Las Vegas Strip. În timp ce admiri culorile efervescente, casinourile luxuoase, te vei putea scălda (cu ochii) prin fântânile Bellagio, unde au loc show-urile subacvatice memorabile.

Muzică, dans, culori, lumini, Elvis Presley şi nu numai… Las Vegas-ul este oraşul în care împlinirea viselor este la o aruncătură de zar, aşa că pregătește-ți jetoanele, asul din mânecă şi cărţile norocoase, pentru o noapte grandioasă.

Petrecerea după bal se va tine în Gallery, de la ora 22:00. Dar aici nu se termină povestea. Organizatorii îți dau șansa, de a participa la o tombolă, intitulată Zboruri Ieftine, unde poți câștiga un bilet dus-întors, către o destinație la alegere. Pentru ca nivelul serii să fie la fel de ridicat, ca premiile extrase, ținuta elegantă este desigur, obligatorie.

Welcome to Las Vegas! Have a lucky night!

 Preț bilet cu loc: 25 RON

 Preț bilet fără loc: 15 RON

Doar After-Party: 10 RON

Comments (3)

 • Un taran

  Auleo, imaginile astea de 1 km sunt inserate ca sa compenseze lipsa de content original adevarat? sau lipsa parerilor? daca tot va dati cu parerea.

  reply
  • mihai

   o imagine face cat o mie de cuvinte :)). si din experienta am observat ca oamenilor nu le plac textele si asta e viata si piata…
   pe de alta parte esti foarte meserias sa comentezi anonim despre ceva la care nu te pricepi. esti cam ca o pizduta de 15 ani la telefon care-i reproseaza iubitului ca nu o iubeste… :)) promit ca-ti trimit o pereche de tanga roz sa-ti treaca supararea :*

   reply

Post a Comment